Hallintoakatemian esittelyt: Henri Yli-Salomäki

Joukkomme kasvoi taas, kun HTM Henri Yli-Salomäki aloitti syyskuun alussa Hallintoakatemiassa uutena asiantuntijana. Tampereelta julkisoikeuden opintosuunnasta valmistunut Henri on esimerkiksi ehtinyt tehdä työharjoittelua pirkanmaalaisissa kunnissa. Tämän vuoden hän on ollut töissä Urjalan kunnalla projektisuunnittelijana tehden työtä muun muassa julkisten hankintojen ja päätösvalmistelun parissa.


Henrin erityisiin kiinnostuksen kohteisiin hallinnon saralla kuuluvat perusoikeuksien toteuttaminen. Hallinnon parissa työskentelyn vastapainoksi hän käyttää vapaa-aikansa liikkuen ja musiikkia tehden. Nuoruutensa Henri on viettänyt Pohjois-Pirkanmaalla Kihniössä, joten pienten kuntien toimintaympäristöt ovat tulleet hänelle tutuiksi.


Hallintoakatemiassa hänen työnkuvaansa kuuluvat erilaiset asiantuntijatehtävät. Henri tekee suunnittelutehtäviä, valmistelutehtäviä sekä osallistuu konsultointi- ja hallinnon kehittämishankkeisiin. Työ on siis Hallintoakatemian toiminnan tärkeintä ydintä eli paremman hallinnon edistämistä Suomessa. On mahtavaa saada uusi hallinnon rakastaja (tai vähintäänkin ystävä!) joukkoomme.


 

LUE MYÖS