Ahistaako uudistuminen? Älä suotta – jokainen löytää kyllä oman tiensä


Varmasti olemme kaikki lukeneet ja kuulleet tulevaisuuden työelämän vaatimuksista ominaisuuksista, joita meiltä odotetaan pärjätäksemme. Ihannelistauksissa nostetaan esiin itseohjautuvuutta, joustavuutta ja innovointikykyä sekä peräänkuulutetaan intohimonsa löytäneitä tunneälykköjä. Älä turhaan ahdistu, jos et tunnista tuosta itseäsi tai osaa heti kättelyssä sanoa miten arjen asiakaspalvelua pitäisi muuttaa tai esimerkiksi valmisteluprosessia kehittää.

Sinulla on taatusti kokemuksesi ja persoonasi jalostamat vahvuudet työssäsi, ne tehtävät ja tilanteet, joissa olet hyvä ja ammatillisesti varma – tunnusta ne itsellesi, sano myös muille ja energisoidu niistä! Pysähdy sopivaan hetkeen ja mieti itsenäisesti ja/tai kollegojesi kanssa kuitenkin myös sitä toista puolta; Avaa käytännönläheisesti arjen tehtäviesi ja vastuualueesi työvaiheita ja tilanteita. Tunnista ne kohdat, jossa voisit toimia hieman toisin, paikallista ne palvelutilanteet, joissa uudenlainen toimintatapa olisi kenties aavistuksen asiakaskeskeisempi jne.

Tule mukaan juttelemaan ja kuulemaan millaisia käytännön työkaluja työsi uudistamiseen on olemassa. Lähde hetkeksi pysähtymään ja pohtimaan miten sinä omista luontaisista taipumuksista ja vahvuuksistasi käsin saat uutta tsemppiä työhösi.

Järjestämme Uudistu työssäsi videokoulutuksen 24.4.2018 klo 9.30. Valmentajana toimii pitkän linjan kouluttaja VTM Timo Huttunen. Koulutus on tarkoitettu hallintotehtävissä oleville henkilöille (sekä asiantuntijoille että esimiehille), jotka haluavat
– Pysähtyä hetkeksi oman työn äärelle tarkastelemaan omia voimavaroja, omaa
työmotivaatiota ja uudistumista
– Tarkastella, uudistaa ja kehittää omaa henkilökohtaista toimintaansa
– Saada näkökulmia ja työkaluja oman työn uudistamiseen ja parempaan motivaatioon
– Vertaistukea ja hyviä käytäntöjä muilta hallinnon ammattilaisilta

 

LUE MYÖS