Harjoittelijahaku

Avoin tehtävä: HARJOITTELIJA

Haemme harjoittelijaa toimimaan koulutusten suunnittelua, markkinointia ja käytännön toteuttamista avustavissa tehtävissä sekä asiakaspalvelussa.

Hallintoakatemia on kuntien koulutukseen ja konsultointiin erikoistunut yritys. Hallintoakatemia on toiminut 7 vuoden ajan (joista kaksi vuotta toiminimenä). Lisätietoa toiminnastamme löydät täältä: www.hallintoakatemia.fi

Haemme harjoittelijaa puolen vuoden (6 kk) pituiseksi ajaksi. Harjoittelussa on koeaika 3 kk. Vastaat omalla tehtäväalueellasi itsenäisesti tietyn alan koulutuksista. Tällä hetkellä tarpeemme kohdistuu teknisen- ja sote puolen koulutuksiin, joten eduksi katsotaan kiinnostus näihin aihealueisiin.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu:
– Koulutusten, koulutuspäivien ja koulutusohjelmien suunnittelussa avustaminen
– Omien koulutusten kouluttajaverkoston hankkiminen ja hallinta ohjattuna
– Koulutusten markkinointi, sosiaalisen median käyttö
– Koulutusten käytännön järjestelyjä ja koulutuksiin liittyvää asiakaspalvelua
– Muut työnantajan määrittelemät tehtävät henkilön osaamisesta riippuen

Edellytämme valittavalta henkilöltä:
– Taitoa käyttää hyvin erilaisia verkkopohjaisia toimisto-ohjelmia, sekä sosiaalisen median kanavia
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– Asiakaspalveluhalua ja -kykyä
– Kykyä toimia pienessä ja nopeasti reagoivassa organisaatiossa

Tehtävä edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista työskentelytapaa, vaikkakin osa tehtävistä tapahtuu ohjattuna ja koulutussuunnittelijoiden valvonnassa. Työt jakautuvat vuoden aikana epätasaisesti, joten työpäivät voivat välillä olla pitkiä ja projektit tulla nopealla aikataululla. Työssä vaaditaan paineensietokykyä ja aktiivista, ulospäinsuuntautunutta ja tulokseen pyrkivää luonnetta.

Toimipisteemme sijaitsee Tampereella. Osa työstä voidaan suorittaa etätyönä. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.5.2022.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen pikimmiten sähköpostilla osoitteeseen: yvonne.granvik@hallintoakatemia.fi
(otsikoi sähköposti ”Hakemus harjoittelijaksi”) Hakuaika päättyy 21.3.2022.

Lisätietoja saat numerosta 040 564 5664/ Yvonne Granvik

LUE MYÖS