Haemme koulutuspäällikköä toimimaan kahden aputoiminimemme koulutuspäällikön tehtävissä.

Hallintoakatemia on kuntien koulutukseen ja konsultointiin erikoistunut yritys. Hallintoakatemia on toiminut 5 vuoden ajan (joista kaksi vuotta toiminimenä). Academy of Professional Safety järjestää turvallisuuskoulutuksia ja on vasta laajentumassa oleva yritys. Lisätietoa toiminnastamme löydät täältä: www.hallintoakatemia.fi ja www.professionalsafety.fi 

Haemme koulutuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vastaat omalla tehtäväalueellasi itsenäisesti tietyn alan koulutuksista. Ala määräytyy valittavan koulutuspäällikön oman osaamisen ja taustan pohjalta. Kerro siis hakemuksessasi, minkä alan koulutuksista sinulla on osaamista ja kokemusta.

Koulutuspäällikön tehtäviin kuuluu:
– Itsenäinen vastuualue koulutuksissa (vastuualue määräytyy osaamisesi perusteella)
– Koulutusten, koulutuspäivien ja koulutusohjelmien suunnittelu
– Omien koulutusten kouluttajaverkoston hankkiminen ja hallinta
– Koulutusten markkinointi
– Koulutusten käytännön järjestelyjä
– Halutessaan toimia itse kouluttajana ja konsulttina oman osaamistason mukaan
– Muut työnantajan määrittelemät tehtävät henkilön osaamisesta riippuen

Edellytämme valittavalta henkilöltä:
– Yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto
– Vähintään 5 vuoden tehtävän vaatimustasoa vastaava työkokemus
– Kokemusta koulutussuunnittelusta
– Esiintymiskykyä ja kykyä toimia pienessä ja nopeasti reagoivassa organisaatiossa

Valittavalla henkilöllä tulee olla valmiudet suunnitella ja toteuttaa koulutuksia itsenäisesti. Tehtävä edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista työskentelytapaa. Työt jakautuvat vuoden aikana epätasaisesti, joten työpäivät voivat välillä olla pitkiä ja projektit tulla nopealla aikataululla. Työssä vaaditaan paineensietokykyä ja aktiivista, ulospäinsuuntautunutta ja tulokseen pyrkivää luonnetta. Tulokseen pääsemisen tulee olla sinulle itsestäänselvyys. Tiedät myös, mitä tämä käytännössä tarkoittaa eli pystyt aloittamaan tuloksellisen työskentelyn ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

Tarjoamme työn, jossa pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja oman työnkuvasi kehittymiseen.

Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä. Osa työstä on etätyötä halutessasi. Työ sisältää myös matkustamista. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 3.2 klo 16.15 mennessä osoitteeseen: info@hallintoakatemia.fi (otsikoi hakemus ”Hakemus koulutuspäälliköksi”)

Lisätietoja saat numerosta 045 612 5664/ Tuuli Tarukannel

PIrjo Ala-Hemmilä
Asiasanat:

Pin It on Pinterest

Share This