Energiaa, uusia ajatuksia, vertaistukea!

Elämme aikaa jossa ilmassa on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Kysymykset liittyvät suuressa määrin työssä jaksamiseen, oman työn pysyvyyteen, työhyvinvointiin ja osaamisiin.  

Miten muuttuu työ, miten muuttuu organisaatio – vai muuttuuko?

Toimintaympäristön muutosten vaikutuksia erilaisiin organisaatioihin pohditaan ja arvioidaan useimmiten johtamisen ja rakenteiden kautta. Kuitenkin on selvästi osoitettavissa että kunnissa työnimu on laskenut ja työssäjaksaminen madaltunut.  Nyt on aika ja paikka miettiä miten tehokkuus, tuottavuus ja palvelukyky toteutuvat vaatimuksia vastaavasti? Miten minä voin vaikuttaa, vai voinko vaikuttaa? Mikä on oma roolini osana kokonaisuutta? Miten oma ajattelu, asenne ja motivaatio vastaavat työn vaatimuksia nyt ja tulevaisuudessa?

Toimintamalleja ja vastauksia edellä oleviin kysymyksiin tarvitaan. Välillä voi nimittäin itse kullakin olla tunne, vahvakin, kuinka omat voimavarat riittävät. Järjissään pitäisi pystyä pysymään tässä hektisessä työelämässä ja vieläpä hymyillen. Siksi tarvitsemme keinoja ja väyliä omien voimavarojen ja käyttäytymistapojen tunnistamiseen. Ehkä tarvitsemme myös keinoja miten voimme laventaa omia näkemyksiämme, hypätä jopa omalta mukavuusalueeltamme ulos.

Hallintoakatemia järjestää Sihteerinä muutoksen keskellä – näin onnistut työssäsi 4.10.2018 Tampereella Sokos Hotel Tornissa. Koulutuksessa keskitytään siihen kuinka pystyt onnistumaan työssäsi muutoksen keskellä sihteerinä. Koulutuspäivästä saat itsellesi lisää voimavaroja muutoksen keskellä työskentelemiseen. Lisäksi saat uusia ideoita koko työyhteisön hyviin vuorovaikutustapoihin ja yhteisiin käytäntöihin.

Sihteeri, hellitä hetkeksi ja tule pohtimaan yhdessä muutosta ja muutoksessa jaksamista sekä siihen suhtautumista. Lähde rohkeasti mukaan ja ota hetki aikaa itsellesi!

Marita Lehikoinen

LUE MYÖS