eTentti

Mikä eTentti?

eTentillä varmistat, että koulutukseen osallistuneet ovat oppineet kyseisen koulutuksen keskeiset asiat. Kouluttautuville tulee koulutuksen päätyttyä tekstiviestitse tai sähköpostitse linkki lyhyeen kyselyyn. Tenttikysely on toteutettu siten, että vastaajan on vastattava kysymyksiin määrätyssä ajassa, eikä kyselyä voi keskeyttää. Täten varmistetaan, ettei ulkopuolisia tietolähteitä voida käyttää tentin suorittamiseksi. Vastaajan suorittamalla eTentillä varmistat, että saat vastinetta tehdylle koulutusinvestoinnille.

Koulutettavat saavat koontiraportin tentin päätyttyä, josta käy ilmi oma osaamistaso ja anonymisoituna oman osaamistason suhde muihin koulutukseen osallistuneisiin. Koontiraportti voidaan myös lähettää tilaajalle/esihenkilölle anonymisoidussa muodossa, jolloin mahdollisiin osaamisvajeisiin on helpompi puuttua jatkokehittämisen näkökulmasta. eTentti-kysely kestää koulutuksesta riippuen kahdesta minuutista kymmeneen minuuttiin. Palvelu toimii selaimessa eli perinteisellä näyttöpäätteellä, älypuhelimella tai tabletilla.

eTentti voidaan yhdistää mihin tahansa koulutukseen, asiakkaan toivomusten mukaisesti. eTentti sopii esimerkiksi sellaisten koulutusten yhteyteen, jotka vaativat osallistujalta lainsäädännön tai organisaation sisäisten ohjeistusten mukaista osaamista ja asioiden sisäistämistä. Koulutuksen oheisella eTentillä koulutukseen osallistujan tosiasiallinen osaaminen kyseisestä aiheesta sekä mahdolliset kehityskohteet.

eTentti on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä SAG Flowmedikin kanssa.

 

Katso oheisesta videosta käyttöohjeet eTenttiin:

 

 

Klikkaa tästä mobiiliopastusvideoon

 

eTentin hinnoittelu määrittyy tenttijöiden määrän mukaan. eTentin voit ostaa lisäpalveluna joko avoimeen webinaariimme tai organisaatiollesi räätälöidyn tilauskoulutuksen yhteyteen. Tilauskoulutukseen liittyen ota yhteyttä ja pyydä tarjous yhdistelmästä koulutus + eTentti. Pidätämme oikeudet hinnaston muutoksiin.

 

10 € (+ alv 24 %)/osallistuja

 

Ryhmäalennus:

4-7 osallistujaa  9,50€/osallistuja

8-10 osallistujaa  9€/osallistuja

11-14 osallistujaa  8,50€/osallistuja

15-19 osallistujaa  8€/osallistuja

20-29 osallistujaa  7,50€/osallistuja

30-39 osallistujaa  6,50€/osallistuja

40-49 osallistujaa  6€/osallistuja

50-75 osallistujaa  5,50€/osallistuja

76-100 osallistujaa  5€/osallistuja

 

Yli 100 osallistujaa: pyydä tarjous

 

Kiinnostuitko ottamaan eTentin organisaatiosi koulutukseen?

Ota yhteyttä info@hallintoakatemia.fi tai soita 040 656 9684