Hallintoakatemia löysi hallintopäällikkönsä

Valitsimme hallintopäällikön ja asiantuntijan tehtävään VTM Antti Vuolanteen, jolla on lähes 30 vuoden kokemus kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta.

Pitkä kokemus kunnallisesta päätöksenteosta, sen tulosvastuullisesta johtamisesta sekä organisaatioiden strategisesta kehittämisestä on luonut Antille vahvan ja käytännöllisen kuvan siitä, mikä julkisorganisaatioissa toimii ja mikä ei toimi. 
 
Ammattimainen kehittäminen on tullut Antille tutuksi keskeisten maakuntatason organisaatioiden päätöksenteon johtamisessa sekä valtakunnallisessa lainsäädäntötyössä. 
 
Antin kykyjä arvostetaan myös kouluttajana. Koulutustilaisuuksien suunnittelu sekä tuottavien sisältöjen rakentaminen niihin on opettajan pätevyydenkin suorittaneelle ja pitkän linjan kouluttajakokemuksen omaavalle Antille sujuvaa, aivan kuin vettä vaan. 
Olimme erittäin iloisia, että Hallintoakatemian tehtävään oli runsaasti hyviä hakijoita, ja että hallintoa rakastavia ihmisiä löytyi niin runsaasti. Kiitämme vielä kaikkia tehtävään hakeneita ja tehtävästä kiinnostuneita.

 

Hallintoakatemia
Asiasanat:

Pin It on Pinterest

Share This