korkeakouluharjoittelija

Haemme korkeakouluharjoittelijaa syksyksi 2021!

Avoin tehtävä: KORKEAKOULUHARJOITTELIJA

Haemme harjoittelijaa toimimaan koulutusten suunnittelun, markkinoinnin ja käytännön toteuttamisen avustavissa tehtävissä sekä mahdollisissa asiantuntijatehtävissä ja konsultointihankkeissa.

Hallintoakatemia on kuntien koulutukseen ja konsultointiin erikoistunut yritys. Hallintoakatemia on toiminut vuodesta 2015 (joista kaksi vuotta toiminimenä). Lisätietoa toiminnastamme löydät osoitteesta www.hallintoakatemia.fi.

Haemme korkeakouluharjoittelijaa kolmen kuukauden pituiseen harjoitteluun. Harjoittelutuki tai harjoittelutuen käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Perehdyttämisjakson jälkeen vastaat omalla tehtäväalueellasi koulutuspäällikön rinnalla itsenäisesti teknisen toimialan koulutuksista. Hyvin menneen harjoittelun jälkeen on mahdollista työllistyä Hallintoakatemiaan. 

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu:

– Koulutusten suunnittelussa avustaminen

– Kouluttajaverkoston hankkiminen ja hallinta ohjattuna

– Koulutusten markkinointi, sosiaalisen median käyttö

– Koulutusten käytännön järjestelyjä sisältäen mm. koulutusten striimaamisen

– Muut työnantajan määrittelemät tehtävät henkilön osaamisesta riippuen, kuten: konsultointi, asiantuntijatyöt, hankkeisiin osallistuminen

Edellytämme valittavalta henkilöltä:

– Kunta-alan opintoja ja/tai teknisen toimialan opintoja, kuten MRL, lupa-asiat, ympäristöasiat… 

– Taitoa käyttää hyvin erilaisia toimisto-ohjelmia, Google Drivea sekä sosiaalisen median kanavia

– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tehtävien priorisointikykyyn

– Kykyä toimia pienessä ja nopeasti reagoivassa organisaatiossa

Tehtävä edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista työskentelytapaa, vaikkakin moni tehtävistä tapahtuu ohjattuna ja koulutuspäällikön valvonnassa. Työt jakautuvat vuoden aikana epätasaisesti, joten työpäivät voivat välillä olla pitkiä ja projektit tulla nopealla aikataululla. Työssä vaaditaan paineensietokykyä ja aktiivista, ulospäinsuuntautunutta ja tulokseen pyrkivää luonnetta.

Toimisto sijaitsee Tampereella. Osa työstä voidaan suorittaa etätyönä. Tästä sovitaan erikseen. Tehtävä alkaa 1.8.2021. Palkka on 1350 e/kk. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 1.4.2021 klo 16.15 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: henri.yli-salomaki@hallintoakatemia.fi (otsikoi viestisi ”Hakemus harjoittelijaksi”)

Lisätietoja saat numerosta 040 528 7109 / Henri Yli-Salomäki, teknisen toimialan koulutuksista vastaava koulutuspäällikkö

Voit lukea keväällä harjoittelijana aloittaneen Emman esittelyn täältä.

korkeakouluharjoittelija

Haemme harjoittelijaa toimimaan koulutusten suunnittelun, markkinoinnin ja käytännön toteuttamisen avustavissa tehtävissä sekä mahdollisissa asiantuntijatehtävissä ja konsultointihankkeissa.

LUE MYÖS