Hallintoakatemia laajentaa toimintaansa ja osaamistaan – turvallisuuden merkitys kasvaa

Tiedote

Hallintoakatemia on vuonna 2015 perustettu kunnille koulutusta ja asiantuntijatyötä tarjoava yritys.

Suomen Videokoulutus Oy on rekisteröinyt Hallintoakatemian rinnalle myös toisen liiketoimintayksikön uutta aluevaltausta varten ja kasvattaa näin liiketoimintaansa tarjoamalla yrityssektorille sekä Suomen kunnille uudenlaisia koulutuksia.

Uusi liiketoimintayksikkö eli Academy of Professional Safety järjestää turvallisuuteen liittyvää koulutusta eri kokoisille yrityksille, kunnille, valtiolle ja muille organisaatioille.

Koulutustemme avulla turvaat työelämän erilaisissa haastavissa tilanteissa turvallisuusosaamisen. Turvallisuuden merkitys korostuu jatkuvasti sekä työskentelyssä, työolosuhteissa, sosiaalisessa kanssakäymisessä kuin myös yhteiskunnallisessa keskustelussa. Turvallisuuden tunne on tärkeä tekijä ihmisen ja koko organisaation jokapäiväisessä hyvinvoinnissa. Monella alalla turvallisuusasioihin liittyvä koulutus on myös lakisääteinen velvollisuus.

Johtomme on samalla uudistunut ja yrityksen toimitusjohtajaksi on valittu Tuuli Tarukannel. Hallitukseen on valittu uusi jäsen Esa Kataisto, hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Ulla Tirronen ja hallituksen toiseksi jäseneksi on valittu Tuuli Tarukannel. Esa Kataisto on yrityksensä myötä tullut myös osakkaaksi.

Ulla Tirronen kertoo yrityksen uudesta aluevaltauksesta: ”Järjestämme jatkossakin koulutuksia lähipäivinä, webinaareina ja verkkokursseina. Järjestämme turvallisuuteen liittyviä kursseja autenttisissa olosuhteissa tai asiakkaan tiloissa. Uuden toiminimemme kautta järjestämme useanlaista vaara- ja uhkatilannekoulutusta sekä yrityksen ja henkilöstön turvallisuus- ja työsuojelukoulutusta. Esimerkkinä uusista koulutuksistamme on Arctic Polar Code Survival Training -kurssi, joka täyttää Polar koodi-käytännesääntöjen vaatiman henkilöstön minimikoulutuksen vaatimukset. Laadulla on toiminnassamme suuri merkitys ja sitä parhaillaan sertifioidaan.”

Tuuli Tarukanteleen mukaan uudet aluevaltaukset ja yritysjärjestelyt turvaavat aiempaakin paremman asiakkaiden kokonaisvaltaisen kouluttamisen ja mahdollisuuden kehittää tuotteita, laatua ja yrityksen videokoulutusalustaa. ”Päämäärämme on hyvän työelämän kehittäminen aina hallinnon pienistä yksityiskohdista jokaisen työntekijän turvallisuuteen.” Esa Kataisto näkee, että: ”Uusi toiminta tarjoaa tärkeitä ratkaisuja asiakkaille sekä Suomessa että ulkomailla”.  

Academy of Professional Safetyn yhteystiedot:
info@professionalsafety.fi
arctictraining@professionalsafety.fi
esa.kataisto@professionalsafety.fi

Lisätietoa toiminnastamme löydät myös: www.hallintoakatemia.fi ja www.videokoulutus.fi

LUE MYÖS