Olimme iloisia, että Hallintoakatemian tehtävään oli runsaasti hyviä hakijoita. Yhteensä 27 henkilöä haki avoinna ollutta henkilöstöhallinnon koulutuspäällikön paikkaa. Olimme onnellisia myös siitä, että hallintoa rakastavia ihmisiä on niin paljon. Kiitämme kaikkia tehtävään hakeneita ja tehtävästä kiinnostuneita.

Valitsimme koulutuspäällikön tehtävään Eija Väätäisen, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa hallintojohtajana, vt. kunnanjohtajana sekä kehittämispäällikkönä, viimeksi Suomussalmen kunnassa.  Eijan osaamisaloja ovat yleis- ja henkilöstöhallinto, luottamushenkilöhallinto, päätöksenteon valmistelu ja täytäntöönpano sekä strategia- ja ohjelmatyö.

Eija Väätäinen on valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan suunnittelumaantiede ja täydentänyt työn ohessa opintojaan Lahden ammattikorkeakoulussa liiketoimintaosaamisen ja yrittäjyyden ylemmällä ammattikorkeakoulututkinnolla, painopisteenä strateginen johtaminen ja henkilöstön kehittäminen.  Eija Väätäinen opiskelee parhaillaan Itä-Suomen yliopistossa julkisoikeutta ja hän on valmistunut myös työnohjaajaksi Helsingin DIAKista.

Valintamme kohdistuikin Eijaan ensinnäkin siksi, että näkemyksemme hallinnon kehittämisestä oli samanlainen, mutta myös siksi, että hänellä on monipuolinen työkokemus ja koulutus. Eijalta löytyy laajasti näkemystä ja ideoita siihen, mitä kuntien henkilöstöpuolen koulutuksissa tarvitaan tulevina vuosina. On upeaa lähteä yhdessä edistämään ja kehittämään kuntia jälleen hiukan suuremmalla porukalla.

Eija Väätäinen toteaa, että hyvin toteutetuilla henkilöstöhallinnon prosesseilla varmistetaan, että kuntastrategian tavoitteet saavutetaan ja osaamistarpeet turvataan kunnissa myös tulevaisuudessa. Oleellista on, että kaikki osapuolet organisaatiossa sitoutuvat henkilöstön kehittämiseen.

Eija lähtee elokuun alusta työhönsä innolla ja kertoo, että ”Olen erittäin iloinen saadessani työskennellä jatkossa Hallintoakatemiassa, jossa pidetään tärkeänä hyvän hallinnon kehittämistä ja henkilöstöprosessien laatua.”.

 

Hallintoakatemia

Pin It on Pinterest

Share This