Etsimme uutta tekijää, joka on yhtä innostunut hallinnosta kuin me!

Avoin tehtävä:

HALLINTOPÄÄLLIKKÖ, ASIANTUNTIJA

Hallintoakatemia on kuntien koulutukseen ja konsultointiin erikoistunut yritys. Lisätietoa toiminnastamme löydät täältä: www.hallintoakatemia.fi

Haemme aluksi kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen hallintopäällikköä alkusyksystä alkaen (sopimuksen mukaan). Työsuhde voi jatkua myös tämän jälkeen.

Hallintopäällikön tehtäviin kuuluu:

  • yrityksen yleishallintoon, taloushallintoon ja henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä
  • 2 työntekijän lähiesimiehenä toimiminen
  • markkinointisuunnitelman käytännön toteutuksen ohjaus ja seuranta
  • kouluttaminen, koulutussuunnittelu sekä asiantuntijatyö kuntahallinnon alalla

Hallintopäällikön tehtävästä noin puolet muodostuu koulutus- ja asiantuntijatehtävistä. Valittavalla henkilöllä tulee olla valmiudet kouluttaa itsenäisesti. Valittavan henkilön asiantuntijatyön tarkkaa toimialaa ei ole etukäteen rajattu, sillä etsimme tehtävään sopivaa henkilöä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä:

  • hallintotieteen maisterin tutkinto tai vastaava yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto
  • kuntahallinnon osaaminen tai työkokemus
  • kokemus asiantuntijatyöstä, vähintään 2 vuotta
  • kokemusta kouluttamisesta

Hallintopäällikön tehtävä edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista työskentelytapaa. Työt jakautuvat vuoden aikana epätasaisesti, joten työpäivät voivat välillä olla pitkiä ja projektit tulla nopealla aikataululla. Toisaalta pystyt myös itsenäisesti järjestelemään työskentelyäsi ja ajankäyttöäsi työtilanteen niin salliessa. Työssä vaaditaan paineensietokykyä ja aktiivista, ulospäinsuuntautunutta ja tulokseen pyrkivää luonnetta. Toivomme aiempaa kokemusta joko työn tai harrastusten kautta johtamisesta tai esimiestyöstä.

Tarjoamme työn, jossa pääset vaikuttamaan työsi sisältöön, oman työnkuvasi kehittymiseen ja omaan palkkaasi. Tehtävääsi sisältyy tulostavoite ja tulospalkkaus, joihin pääsemisen tulee olla sinulle itsestäänselvyys. Pystyt itse vaikuttamaan siihen, minkälaisiin asiantuntija- ja koulutustehtäviin pääset mukaan.

Toimistomme sijaitsee Tampereella. Työaikasi on 37 tuntia viikossa, josta osan pystyt työskentelemään halutessasi etänä. Työ sisältää myös matkustamista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 19.6.2017 klo 00.00 mennessä. Haastattelut järjestetään 21.6.2017.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: tuuli.tarukannel@hallintoakatemia.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Hakemus”.

Lisätietoja saat numerosta 045 612 5664/ Tuuli Tarukannel

Ulla Tirronen
Koulutuksen ja kuntahallinnon ammattilainen, Hallintoakatemian erityisasiantuntija. Koulutukseltani olen HTM. Rakastan kuntia, hallintoa ja katson maailmaa usein digilasien läpi.
Asiasanat:

Pin It on Pinterest

Share This