Hallintoakatemia ja Suomen Videokoulutus yhdistyvät.

Hallintoakatemia ja Suomen Videokoulutus Oy ovat molemmat parempaan hallintoon, parempaan työelämään ja sujuvampiin käytäntöihin tähtääviä toimijoita. Koulutuksen avulla pystymme kehittämään ja uudistamaan hallintoa, etäkoulutuksen avulla tuomme mahdollisuuden kaikkien saataville.

Erinomaisen yhteistyömme tuloksena olemme päättäneet yhdistää voimamme entistä vahvemmaksi paremman hallinnon edistäjäksi. Helmikuun alusta alkaen toimimme yhteisenä yrityksenä, mutta yritysten nimet säilyvät molemmat käytössä. Hallintoakatemia keskittyy kouluttamisen sisältöihin ja konsultointiin, kun taas Videokoulutus keskittyy etäkoulutusten järjestämiseen ja konsultointiin sekä videokoulutus.fi -sivuston ylläpitoon.

Yhdistymisen yhteydessä laajennamme toimintaamme myös Hallintoakatemian yhteistyöverkoston avulla.

Tutustu tarkemmin:
www.hallintoakatemia.fi
www.videokoulutus.fi

Tuuli Tarukannel ja Ulla Tirronen

Lisää aiheesta

Hallintoakatemian esittelyt: Tuuli Tarukannel Koska me Hallintoakatemiassa olemme ihmisiä, jotka rakastavat hallintoa, haluamme esitellä asiantuntevan tiimimme hieman tarkemmin. Ensimmäisenä esit...
Hallintoakatemian esittelyt: Hanna Vainionpää Tällä kertaa vuorossa Hallintoakatemian esittelyissä on Hanna Vainionpää. Hanna toimii tällä hetkellä kunnansihteeri-koulutoimenjohtajana Karvian kunn...
Ulla Tirronen
Koulutuksen ja kuntahallinnon ammattilainen, Hallintoakatemian erityisasiantuntija. Koulutukseltani olen HTM. Rakastan kuntia, hallintoa ja katson maailmaa usein digilasien läpi.
Asiasanat: ,

Pin It on Pinterest

Share This