Hallintoakatemian esittelyt: Emma Andersson

Moikka!

Olen Emma, neljännen vuoden hallintotieteiden opiskelija. Pääaineena minulla on kunta- ja aluejohtaminen ja olenkin kiinnostunut kaikesta hallintoon ja kuntiin liittyvästä. Sivuaineina minulla on julkisoikeutta, julkista talousjohtamista ja laskentatoimea. Olen aloittanut Hallintoakatemian korkeakouluharjoittelijana alkuvuodesta 2021 ja odotan innolla mitä kaikkea pääsen kokemaan ja tekemään.

Hallintoakatemian mainoksia on eksynyt reitilleni heti yliopiston ensimmäisistä vuosista lähtien, mutta aikaisemmin olen pitänyt katseeni tiiviisti julkiselle sektorille suunnattuna. Kun kuulin tilaisuudesta työskennellä hallinnon ja kuntien parissa, mutta yksityisessä yrityksessä, oli tilaisuus kuitenkin liian mielenkiintoinen sivuutettavaksi. Ensimmäinen viikkoni oli työntäyteinen ja olen päässyt porukkaan hyvin mukaan. Työpäivien jälkeen ovatkin poskeni olleet kipeät nauramisesta.

Harjoittelun ohella kirjoitan kanditutkielmaani kuntalaisten osallistamisesta. Vapaa-ajalla pelailen sulkapalloa ja ulkoilen koirani kanssa kuunnellen samalla äänikirjoja erityisesti tähtitieteeseen liittyen.

LUE MYÖS