Tällä kertaa vuorossa Hallintoakatemian esittelyissä on Hanna Vainionpää. Hanna toimii tällä hetkellä kunnansihteeri-koulutoimenjohtajana Karvian kunnassa.


Hanna on kotoisin Karvian naapurikunnasta Parkanosta ja asuu siellä tälläkin hetkellä. Koulutukseltaan Hanna on oikeustieteiden maisteri. Hän aloitti opiskelut Helsingin yliopiston Vaasan kaksikielisessä juristinkoulutusyksikössä ja valmistui Helsingin yliopistosta vuonna 2008. Syventäviä opintoja Hannalla on myös perhe- ja jäämistöoikeudesta sekä rikosoikeudesta.


Karvian kunnassa Hanna aloitti työn vuoden 2009 alussa, ensin talous- ja velkaneuvojana, jonka jälkeen hän vuonna 2010 siirtyi kunnansihteeriksi. Lopulta vuonna 2011 työnkuva muotoutui lopulliseen muotoonsa, kun Hanna alkoi kunnansihteerin töidensä lisäksi hoitaa koulutoimenjohtajan tehtäviä.

Hannan vahvuuksiin kuuluu erityisesti kunnallishallinnon ja kuntalain tuntemus. Osaamista löytyy tämän lisäksi erityisesti asiasuomen kirjoittamisesta, pykälävalmistelusta sekä erilaisten suunnitelmien, ohjeiden ja muiden asiakirjojen laatimisesta.

Hanna kirjoitti helmikuussa Hallintoakatemian blogiin lapsen oikeuksista hallinnossa. Blogin pääset lukemaan täältä.

Hallintoakatemia
Asiasanat: , , ,

Pin It on Pinterest

Share This