Hallintoakatemian esittelyt: Henna Koskelainen

Hei kaikille,

Olen Henna ja aloitin nyt syyskuun puolessa välissä korkeakouluharjoittelun Hallintoakatemiassa. Opiskelen Tampereen yliopistossa neljättä vuotta hallintotieteitä ja valmistuin viime kesäkuussa hallintotieteiden kandidaatiksi. Pääaineeni on kunta- ja aluejohtaminen, josta olen todella innostunut. Olen opiskellut sivuaineina julkisoikeutta, julkista talousjohtamista sekä henkilöstöjohtamista ja työhyvinvointia. Lisäksi kauppatieteiden puolelta teen yritysjuridiikan ja vero-oikeuden kokonaisuuden. Nyt syksyllä suoritan myös maisterivaiheen syventäviä kursseja, joten työpäivien jälkeen pääsen vielä opiskelemaan ahkerasti. Kotona kuitenkin pyörii labradorinnoutajan pentu ”Maikki”, joka pitää huolen siitä, että happihyppelyitä tulee säännöllisesti. Maikista tulee aktiivinen harrastuskoira, joten virtaa sillä riittää.

Hallintoakatemiasta kuulin jo opintojen alkuvaiheessa ja nyt sain loistavan tilaisuuden tulla tänne kerryttämään osaamistaniKunnat ja niiden toiminta sekä hallinto luonnollisesti kiinnostavat minua paljon kunta- ja aluejohtamisen opiskelijana. On hyvin mahdollista, että tulevaisuudessa tulen työskentelemään julkisella sektorilla, joten on mahtavaa päästä suorittamaan harjoittelu Hallintoakatemiassa ja samalla näkemään yrityksen toimintaa. Tavoitteeni harjoittelussa on oppia mahdollisimman paljon asioita kolmen kuukauden aikana. Harjoittelun aikana haluaisin oppia, miten koulutuksia tuotetaan sekä nähdä millaisia konsultointihankkeet ovat. Mahdollisesti pääsenkin konsultointihankkeisiin mukaan. Tämän lisäksi haluaisin oppia lisää somesta ja markkinoinnista ja kehittyä sisällöntuottajana.

Innolla odotan kaikkia harjoittelijan työtehtäviä ja sitä, että pääsen haastamaan itseäni. Jouluun mennessä olen varmasti oppinut paljon!

LUE MYÖS