Hallintoakatemian esittelyt: Iina Tunkkari

Olen Iina, viidennen vuoden kunta- ja aluejohtamisen opiskelija Tampereen yliopistosta ja aloitin nyt helmikuun alussa Hallintoakatemiassa korkeakouluharjoittelun. Opintoihini on kuulunut kunta- ja aluejohtamisen opintojen lisäksi mm. viestintää, julkista talousjohtamista ja julkisoikeutta. Minua kiinnostavat etenkin kuntien elinvoimaan ja markkinointiin liittyvät kysymykset. Valmistuminen häämöttää tulevaisuudessa ja tällä hetkellä kirjoitankin gradua kuntien markkinoinnista tilanteissa, joissa kunta on kohdannut alueellisen häiriötilanteen. Kavereiden kesken motoksi viime aikoina on muodostunut: ”valmis gradu on paras gradu.” Kaikki aika ei kuitenkaan mene harjoitteluun ja gradun tekemiseen. Tällä hetkellä vapaa-ajalla parhaat jutut ovat Bollywood-tanssi, sulkapallo ja true crime -podcastit. 

Kiinnostuin Hallintoakatemiasta yrityksenä muutama vuosi sitten somen kautta. Tykkäsin Hallintoakatemian meiningistä, joka huokui päivityksistä. Halusin haastaa itseäni tällä hieman luovemmalla työllä, jossa saa ja täytyy itse keksiä ja tuottaa materiaalia. Harjoittelun aikana haluan nähdä ja oppia, miten koulutuksia tuotetaan. Myös erilaiset konsultointihankkeet kiinnostavat. Tämän lisäksi tykkään työskennellä markkinoinnin ja somen parissa, joten haluan oppia siitä aina vaan lisää. 

Tavoitteenani on oppia tunnistamaan osaamistani ja kehittämään sitä. Innostun ja inspiroidun hyvistä puhujista ja siitä, kun joku on todella hyvä siinä, mitä hän tekee. Toivottavasti joskus tulevaisuudessa olen tuo ihminen!

LUE MYÖS