Hallintoakatemian esittelyt: Jenna-Riikka Kouva

Heippa kaikille! Täällä kirjoittelee hallinnon uusi harjoittelija Jenna-Riikka Kouva. Taustaa itsestäni sen verran, että olen koulutukseltani yo, merkonomi, liiketalouden tradenomi ja tällä hetkellä opiskelen Vaasan yliopistossa hallintotieteiden maisteriksi julkisjohtamisen suuntauksesta. Työkokemusta löytyy useampia vuosia opintojen ohella asiakaspalvelutyöstä ja viimeiset pari vuotta on vierähtänyt kuntasektorilla hallinnon- ja teknisen sihteerinä. Opintovapaa antoi etuuden hakeutua harjoitteluun ja Hallintoakatemia kiinnostikin koulutuksissa toisella puolella ollutta. Kiitollinen olen myös harjoittelupaikasta, joka minulle pohjoisen tytölle suotiin. 

Kuntasektorilla työskentelyn koen vahvuudekseni ja onkin mukava päästä näkemään eri kuntien toimintaa, sekä suunnittelemaan hyödyllisiä koulutuksia käytännön työhön. Strategiat ovat myös lähellä sydäntäni, joten strategiatyöhön mukaan pääseminen kuulostaa mielenkiintoiselta.  

Vapaa-aika kuuluu talvella hiihtäen, kesällä lenkkeilen sekä läheisten kanssa touhutessa. Innolla harjoittelua aloittaessa! 

LUE MYÖS

Harjoittelijahaku

Harjoittelijahaku

Avoin tehtävä: HARJOITTELIJA Haemme harjoittelijaa toimimaan koulutusten suunnittelua, markkinointia ja käytännön...

lue lisää