Hallintoakatemian esittelyt: Julia Malvikko

Moikka!

Olen Julia Malvikko ja olen päässyt juuri aloittamaan harjoittelijana Hallintoakatemiassa. Olen neljännen vuoden hallintotieteiden opiskelija ja pääaineeni on kunta- ja aluejohtaminen. Päädyin juuri tähän harjoittelupaikkaan, koska minua kiinnostaa erityisesti kunnat ja niiden toiminta. Olen saanut niistä jo teoriaosaamista opinnoissa, mutta nyt on hienoa ja motivoivaa saada myös käytännön kokemuksia. Sen johdosta olenkin erittäin innoissani harjoittelun alkamisesta! Olen opiskellut kunta- ja aluejohtamisen kurssien lisäksi johtamisviestintää, hallintotiedettä, psykologiaa sekä henkilöstöjohtamiseen ja työhyvinvointiin liittyviä teemoja. Vapaa-aikani kuluu videopelien, laulamisen, pianon ja basson soittamisen sekä järjestötoiminnan parissa. Tämän esittelyn voi lopettaa ja tiivistää samaan kuvailuun, jota käytän ansioluettelossanikin: olen hallintotieteilijä, joka rakastaa kuntia.

 

Mukavaa kevättä ja tulevaa kesää kaikille!

LUE MYÖS

Harjoittelijahaku

Harjoittelijahaku

Avoin tehtävä: HARJOITTELIJA Haemme harjoittelijaa toimimaan koulutusten suunnittelua, markkinointia ja käytännön...

lue lisää