Kolmantena esittelyvuorossa on Hallintoakatemian koulutuskoordinaattori Jussi Mikkonen.  Koulutuskoordinaattorin työn ohella Jussi opiskelee kunta- ja aluejohtamista Tampereen yliopistolla sekä tasapainottelee kepeästi koti-isyyden kanssa. Sumeilematta voikin sanoa, että Jussi on mestari sovittelemaan aikatauluja ja koulutuskoordinaattorin ammatissa se onkin keskeinen taito.

Jussin tehtäviin Hallintoakatemiassa kuuluu lähes kaikki maan ja taivaan väliltä Helpdeskinä toimimisesta hallintosääntöihin ja tulkkina toimimisesta kuntastrategia-asiakirjojen viilaukseen. Tehtävänkuva ja Jussin osaamiskenttä laajenevat viikko viikolta hälyttävää vauhtia. Jussi hoitaa myös Hallintoakatemian somea ja julkaisee tänä vuonna Suomen 100 -juhlavuoden kunniaksi joka viikko #suomi100kuntafaktoja, mikä tekeekin Jussista kuntien nippelitiedon mestarin vuoden loppuun mennessä. Jussin kotitoimistopäiviä ilahduttaa toimistokoira Urho, joka joskus pääsee vilahtamaan myös Hallintoakatemian some-videoissa.

Jussi on vannoutunut Ilves-fani ja osaa pukeutumisen oikeaoppisesti niin, ettei kenellekään jää epäselväksi kenen leirissä Jussi seisoo. Joviaalina ja supliikkina karaktäärinä Jussi kuitenkin ymmärtää, ettei aina edes Ilves voi voittaa.

Jussia mukavampaa asiakaspalvelijaa saa hakea kissojen ja koirien kanssa, hän on oikea asiakaspalvelun ammattilainen. Jussi hoitaa koulutuksien markkinoinnin sekä organisoinnin vankkumattomalla ”asiakas aina ensin” -tyylillään ja pitää Hallintoakatemian päivystyksen kunnossa niin, että Hallintoakatemia on kuulolla lähes 24/7 kun Jussi on iltavuorossa.

 

Ulla Tirronen
Koulutuksen ja kuntahallinnon ammattilainen, Hallintoakatemian erityisasiantuntija. Koulutukseltani olen HTM. Rakastan kuntia, hallintoa ja katson maailmaa usein digilasien läpi.

Pin It on Pinterest

Share This