Hallintoakatemian esittelyt: Katariina Jortikka

Moikka!

Olen Katariina, kolmannen vuoden hallintotieteiden opiskelija Tampereen yliopistosta. Pääaineenani opiskelen kunta- ja aluejohtamista, ja olenkin innostunut erityisesti kunnallishallinnosta ja kuntien toiminnasta yleisesti. Sivuaineinani olen opiskellut julkisoikeutta, hallintotiedettä sekä henkilöstöjohtamista ja työhyvinvointia. Kirjoitan parhaillani myös kandidaatintyötäni, joka käsittelee eri valtuustokausien erojen heijastumista kuntien viranhaltijoiden työhön. Tavoitteenani olisikin siis saada hallintotieteiden kandidaatin tutkintotodistus käteen kesään menneessä. 

Aloitin harjoittelijana Hallintoakatemialla nyt maaliskuun lopussa, ja olen heti todennut että olen päässyt osaksi aivan mahtavaa porukkaa! Hallintoakatemia on ollut minulle tuttu jo opintojeni alusta asti, ja olenkin hyvin kiitollinen saadessani mahdollisuuden päästä näkemään monia kunta-alan ajankohtaisia ja tärkeitä teemoja näin läheltä. Tämä on minulle ensimmäinen “oman alan työpaikka”, joten tämä harjoittelu tulee varmasti olemaan opettavainen niin erilaisten tietojen kuin taitojenkin kannalta. Harjoittelijana pääsen onneksi olemaan mukana monessa eri asiassa, ja odotankin innoissani mitä kaikkea tulevat kuukaudet pitävät sisällään.

Vapaa-ajallani tykkään rentoutua musiikin ja ulkoilun parissa. Nyt onneksi meneillään oleva kandintyöni pitää huolen siitä, ettei vapaa-ajallakaan tylsiä hetkiä pitäisi osua eteen!

LUE MYÖS