Hallintoakatemian esittelyt: Kati Kaihovirta

Hei!

Olen Kati Kaihovirta ja Hallintoakatemian tuore harjoittelija. Opiskelen hallintotieteitä Tampereen yliopistossa. Sivuaineopintoja minulla on julkisoikeudesta. Olen erittäin kiinnostunut strategisesta johtamisesta, tiedolla johtamisesta, henkilöstön hyvinvoinnin kehittämisestä ja sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisestä.

Olen aiemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja ja tehnyt kliinistä työtä pitkään. Sittemmin olen toiminut esimies- ja johtamistehtävässä yksityisellä sektorilla. Olen tehnyt urani aikana todella monenlaista tehtävänkuvaa: mm. kouluttamista, kehittämistä, esimiestyötä ja strategista suunnittelua.

Hallintoakatemian harjoittelu on lottovoitto, koska pääsen tutustumaan läheltä ammattimaisen kouluttamisen ja konsultoinnin maailmaan. Kouluttajana toimiminen on yksi vaihtoehto tulevaisuuden unelmaduunista. Hallintoakatemiassa meidät harjoittelijat on otettu upeasti vastaan. Odotan innolla, mitä syksy tuo tullessaan.

LUE MYÖS