Hallintoakatemian esittelyt: Kerttu Pöntinen

Moikka!

Olen Kerttu, pian hallintotieteiden maisteriksi valmistuva hallintotieteen pääaineopiskelija Tampereen yliopistosta. Tarkoituksenani on kirjoittaa pro gradu -tutkielma loppuun kesän aikana ja valmistua alkusyksystä. Aloitin korkeakouluharjoittelun Hallintoakatemiassa toukokuussa 2021 ja heti aluksi olen päässyt huomaamaan, että työntäyteisiä päiviä ja innostavia työtehtäviä on luvassa. Näin mahtavassa työporukassa työpäivät kuluvat kuin siivillä!

Olen laaja-alaisesti kiinnostunut kuntakentästä sekä organisaatioiden kehittämistyöstä. Pääaineeni hallintotieteen lisäksi olenkin opiskellut sivuaineina muun muassa kauppatieteitä, työhyvinvointia sekä kunta- ja aluejohtamista. Kirjoitan pro gradu -tutkielmaa liittyen kaupunkimarkkinointiin Suomen suurimmissa kaupungeissa. Aikaisempaa työkokemusta minulla on valtion virastosta sekä projektityöskentelystä kunnassa, joten yksityisessä yrityksessä työskentely osoittautui erityisen mielenkiintoiseksi mahdollisuudeksi. Harjoittelun aikana toivon oppivani paljon uutta koulutusten järjestämisestä sekä konsultointihankkeista.

Nykyään vapaa-aikani kuluu gradua kirjoittaessa, mutta muuten vapaalla rentoudun lukemalla kirjoja, ulkoilemalla ja joogaamalla.

Odotan innolla tulevia kuukausia harjoittelijana!

LUE MYÖS