Hallintoakatemian esittelyt: Lassi Mäkinen

Helmikuun alussa joukkoomme liittyi korkeakouluharjoittelija, pian Vaasan yliopistosta valmistuva HTK Lassi Mäkinen. Julkisoikeutta pääaineena lukenut Lassi on opintojensa aikana perehtynyt talous- ja hankintaosaamiseen, aluetieteellisiin asioihin ja talousoikeuteen. Lassi on lähtöisin Hämeenlinnan vierestä Hattulasta, joten pienemmän kunnan asiat ovat hänelle tuttuja.

Lassi on aikaisemmin työskennellyt opintojen ohella vuosia teollisuuden alalla, joten hän ei pelkää laittaa hihoja heilumaan! Työmotivaatiota lisääviksi asioiksi hän mainitsee erityisesti hyvät työkaverit sekä uudet haasteet. Vapaa-ajalla Lassi tykkää kuntoilla ja nähdä kavereita.

Harjoittelulta Lassi odottaa ennen kaikkea mielenkiintoisia uusia tehtäviä ja vastuuta. Hän haluaa myös saada selkeyttä sen suhteen, mitkä hallinnolliset asiat häntä saattaisivat tulevaisuudessa erityisesti kiinnostaa.
Nyt reippaan viikon töissä ollessaan Lassi mainitsee, että: ”On ollut erityisen mukavaa tulla aamuisin töihin, kun on ollut ”tabula rasa”. Joka päivä oppii ja sisäistää paljon uusia asioita ja täällä Hallintoakatemiassa ehdottomana vahvuutena on työasioiden- ja tehtävien monipuolisuus ja loistava perehdytys. Omien työskentelyrutiinien pikkuhiljaa muodostuessa on jatkossa mahdollisuus suunnata työtehtäviä enemmän omien kiinnostusten mukaan, mikä on mahtava juttu!”

Lassin työtehtäviin Hallintoakatemiassa kuuluvat muun muassa hallinnon avustavat tehtävät, koulutusmateriaalin valmistelu sekä markkinointia koskevat tehtävät.

LUE MYÖS