Helmikuun alussa joukkoomme liittyi korkeakouluharjoittelija, pian Vaasan yliopistosta valmistuva HTK Lassi Mäkinen. Julkisoikeutta pääaineena lukenut Lassi on opintojensa aikana perehtynyt talous- ja hankintaosaamiseen, aluetieteellisiin asioihin ja talousoikeuteen. Lassi on lähtöisin Hämeenlinnan vierestä Hattulasta, joten pienemmän kunnan asiat ovat hänelle tuttuja.

Lassi on aikaisemmin työskennellyt opintojen ohella vuosia teollisuuden alalla, joten hän ei pelkää laittaa hihoja heilumaan! Työmotivaatiota lisääviksi asioiksi hän mainitsee erityisesti hyvät työkaverit sekä uudet haasteet. Vapaa-ajalla Lassi tykkää kuntoilla ja nähdä kavereita.

Harjoittelulta Lassi odottaa ennen kaikkea mielenkiintoisia uusia tehtäviä ja vastuuta. Hän haluaa myös saada selkeyttä sen suhteen, mitkä hallinnolliset asiat häntä saattaisivat tulevaisuudessa erityisesti kiinnostaa.
Nyt reippaan viikon töissä ollessaan Lassi mainitsee, että: ”On ollut erityisen mukavaa tulla aamuisin töihin, kun on ollut ”tabula rasa”. Joka päivä oppii ja sisäistää paljon uusia asioita ja täällä Hallintoakatemiassa ehdottomana vahvuutena on työasioiden- ja tehtävien monipuolisuus ja loistava perehdytys. Omien työskentelyrutiinien pikkuhiljaa muodostuessa on jatkossa mahdollisuus suunnata työtehtäviä enemmän omien kiinnostusten mukaan, mikä on mahtava juttu!”

Lassin työtehtäviin Hallintoakatemiassa kuuluvat muun muassa hallinnon avustavat tehtävät, koulutusmateriaalin valmistelu sekä markkinointia koskevat tehtävät.

Lisää aiheesta

Osallistu ilmaiseen webinaariin 19.1.: kuntien hen... Uuden alkaneen vuoden myötä kannattaa aloittaa kouluttaminen ja kehittäminen heti tammikuussa, eikö niin? Tammikuun kunniaksi päätimme yhdessäMaster S...
Voivatko kuntien työntekijät huonosti? Onneksi mikään ei ole mustavalkoista. Suurin osa kuntien työntekijöistä näyttää tilastojen perusteella voivat hyvin. Suurin osa asioista sujuu ja eten...
Pehmeä hauki ja positiiviset uutiset Positiivisten uutisten lukeminen jatkuu jälleen... Välillä tosin uutisvirtaa ja lehtiä lukiessa tuntuu, että niiden metsästäminen alkaa käydä vaikeamm...
Miltä luottamuksensuoja meitä suojaa? Ihmisillä on erilaisia harrastuksia. Yksi omistani on miettiä eri laeista suosikkipykäliäni (tiedän, hanki elämä -> mutta hetkinen, tämä on mun elämää...
Tuuli Tarukannel on FacebookTuuli Tarukannel on LinkedinTuuli Tarukannel on Youtube
Tuuli Tarukannel
ErityisasiantuntijaHallintoakatemia
Olen kuntia eri puolilla maata ja erilaisissa tehtävissä katsonut HTM. Kiinnostuksen kohteinani on kaikki kuntiin ja hallintoon liittyvä. En ole törmännyt ongelmaan, joka ei ratkeaisi lukemalla Harjula-Prättälää tai juoksemalla.
Asiasanat: , , ,

Pin It on Pinterest

Share This