Hallintoakatemian esittelyt: Matti Heikkilä

Moi!

Olen Matti Heikkilä ja olen uusi jäsen Hallintoakatemian myyntitiimissä. Aikaisemmin olen työskennellyt myynnissä sisustusalalla ja vaihdoin nyt alaa takaisin hallinnon pariin, josta koulutuksenikin on. Koulutukseltani olen hallintotieteiden kandidaatti ja maisteri Vaasan Yliopistosta. Opiskelin pääaineenani aluetiedettä ja sivuaineena ympäristötieteitä. Ihastuin opinnoissani aluekehittämiseen ja kuntien lähidemokratian kehittämiseen.

Työkokemusta minulla on myynnin lisäksi kunta-alalta harjoittelusta ja suunnittelijan työstä. Töissäni pääsin tutustumaan kuntien maankäyttöön sekä kaavoitukseen ja kuntien neuvontapalveluiden kehittämiseen. Aiemmissa myyntitöissäni pääsin tekemään myyntiä ja yhteistyötä kuntaorganisaatioiden kanssa, joten pelikenttä on ennestään jo hyvin tuttu. Olen erittäin innoissani tästä uudesta mahdollisuudesta, koska Hallintoakatemialla pääsen yhdistämään myyntikokemukseni ja koulutukseni hallinnosta.

Odotan innolla syksyä ja uusien asioiden opettelemista akatemialla. Jos organisaationne on koulutusta vailla, ole rohkeasti yhteydessä!

LUE MYÖS