Asiakaspalvelija – henkeen ja vereen.

Hallintoakatemian joukkoihin liittyi vuodenvaihteen jälkeen markkinointimerkonomi, MKT Minna Jäkälä. Lempinimellä Minttu hänet on tunnettu viimeiset 10 vuotta. Asiakaspalvelukoordinaattorina Mintun tehtäviin kuuluu pääasiassa asiakaspalvelu, koulutusten käytännön järjestelyihin ja markkinointiin liittyvät tehtävät sekä asiantuntijoiden avustaminen.

Työkokemusta on kertynyt koulutus-, asiakaspalvelu- ja markkinointitehtävistä yli 25 vuoden ajalta. Aikaisemmat työpaikat ovat olleet Amer-yhtymä Oyj, Akavan Erityisalat ry, Nuori Suomi ry ja FCG Koulutus Oy, jossa hän työskenteli koulutuskoordinaattorina viimeiset 6 vuotta.

Entisestä aktiiviurheilijasta on tullut intohimoinen penkkiurheilija. Aikanaan salibandyä naisten 1. ja 2. divisioonissa pelanneen Mintun harrastuksena on urheilu-uran lopettamisen jälkeen ollut lähinnä penkkiurheilu. Tavoitteena on taas lisätä liikuntaa vapaa-aikaan, työelämän vastapainoksi. Minttu on ollut aktiivinen aikoinaan myös seuratoiminnassa, Herttoniemen Kisan varapuheenjohtajana sekä TUL Etelä-Suomen salibandyjaoston puheenjohtajana.

Hallintoakatemia

Pin It on Pinterest

Share This