Toisena esittelyvuorossa on Hallintoakatemian toinen osakas Ulla Tirronen. Ulla on koulutukseltaan hallintotieteen maisteri, ja häneltä löytyy taskustaan myös rehtorin pätevyys.

Ulla vastaa Hallintoakatemian digitaalisesta puolesta, eli verkkokursseista ja etäkoulutuksista, sekä niiden kehittämisestä ja eteenpäin viemisestä. Ulla vastaa myös videokoulutus.fi-sivuston kehittämisestä ja toiminnasta. Digitaalisuus on muutenkin vahvasti esillä Ullan elämässä, ja hänellä onkin käytössään sovellus kaikkeen tarvittavaan. Mikäli jotain sovellusta Ullalta ei löydy, ei siitä ole Hallintoakatemian toiminnan kannalta mitään hyötyä. Ulla luottaa myös ongelmanratkaisussa usein digitaalisuuteen, sillä yksi hänen lempilausahduksistansa on ehdottomasti: ”hetkinen, googletan”.

Uusimpien digitaalisten trendien vastapainoksi Ulla pitää suuresti vanhoista asioista, kuten 1920- ja 1930-luvuista, sekä Jane Austenista ja Harry Potterista. Ulla onkin melkoinen Rohkelikko, suosikkitupansa mukaisesti, kun on aika kääriä hihat ja tarttua haasteisiin. Hän hoitaa asiat sovitusti ja jämptisti, vaikka se vaatisi valvomista aamuviiteen.

Ulla on erittäin empaattinen ja mukava työtoveri, ja hänen kanssaan on ehdottomasti ilo työskennellä. Rauhallisesta olemuksestaan huolimatta hän on erittäin aikaansaava ja määrätietoinen ihminen, etenkin jos hoidettavaa asiaa voi katsella digilasien läpi.

Hallintoakatemia

Pin It on Pinterest

Share This