Etsimme jatkuvasti kouluttajia asiantuntevaan kouluttajaverkostoomme. Etsimme niin uusia, piileviä kouluttajakykyjä kuin jo monissa liemissä keitettyjä kokeneita kouluttajia:

Kunta-alan rautainen ammattilainen
Oletko toiminut useita vuosia tai ehkä jopa vuosikymmeniä kuntakentän asiantuntijatyössä?
Kiinnostaako sinua jakaa kertynyttä kokemustasi ja osaamistasi muille silloin tällöin oman työsi ohessa?
Kysytäänkö sinulta ehkä usein esitystä esimerkiksi sisäisissä koulutustilaisuuksissa?

Kokenut kouluttaja
Toimit sivutoimisesti tai päätoimisesti ammattikouluttajana – tarjoa meille koulutusaiheitasi sekä kouluttajahinnastosi!

Minkälaisista koulutusaiheista haemme kouluttajia?
Haemme koulutusaiheita kaikenlaisiin koulutuksiimme, joita järjestämme pääasiassa kuntakentälle. Koko koulutustarjontaamme voit tutustua täällä. Päivitämme koulutustarjontaamme jatkuvasti, joten vaikka et löytäisikään sopivia koulutusaiheita omalle taustallesi – ei huolta, haluamme kuulla sinusta silti! Joskus jokin tietty koulutusaihe voi uupua koulutustarjonnastamme esimerkiksi siitä syystä, ettemme ole löytäneet vielä sopivaa kouluttajaa tästä aiheesta. Haemme kouluttajia esimerkiksi seuraaville koulutusalueille: palkanlaskenta, kuntatalous, henkilöstöhallinto, tekninen toimi, sivistystoimi, sosiaali- ja terveyspalvelut.

Mitä tarkoittaa toimia Hallintoakatemian kouluttajana? 
Voit kouluttaa meillä oman työsi ohessa. Kysymme sinua yksittäisiin koulutuksiin kouluttamaan osioita tai koko koulutuksen kouluttajataustastasi riippuen. Voit myös tarjota meille sopiviksi katsomiasi koulutusaiheita.

Koulutuksemme ovat erityisesti etäkoulutuksia, joissa koulutustilanteessa ei ole yleensä osallistujia paikan päällä. Pystyt kommunikoimaan tällaisessa etäkoulutuksessa osallistujien kanssa chatin välityksellä. Hallintoakatemialla on myös koulutuksia tällä hetkellä Tampereella, joissa on osallistujia sekä paikan päällä että striimin kautta myös etänä. Käymme myös paljon kunnissa tilauskouluttamassa paikan päällä.

Seuraamme jokaisen koulutuksen palautetta ja pyrimme jokaisessa koulutuksessa vähintään palautetasoon 4,2/5. Painotamme erityisesti sitä, että koulutuksessa pystymme vastaamaan osallistujien konkreettisiin kysymyksiin, jotta he saavat koulutuksesta vastauksia käytännön kysymyksiin töihinsä liittyen.

Maksamme kouluttajillemme koulutuspalkkion, joka riippuu kouluttajan asiantuntemuksesta ja kouluttajakokemuksesta. Koulutuspalkkio sovitaan aina yhdessä etukäteen kouluttajan kanssa. Kunkin koulutuksen jälkeen voit hakea koulutuspalkkiosi täyttämällä koulutuspalkkiolomakkeemme (verokortti tarvitaan) tai lähettämällä meille laskun sähköisesti.

Kiinnostuitko?
Täytä kouluttajahakukaavakkeemme täältä.
Voit lähestyä meitä myös sähköpostitse (info@hallintoakatemia.fi).

Kouluttajia koskevista tietosuojakäytännöistämme voit lukea lisää täältä. 

Hallintoakatemia

Pin It on Pinterest

Share This