Hallintoakatemian verkostoesittelyt: Hanna Hurmola-Remmi

Olen Hanna Hurmola-Remmi ja toimin tällä hetkellä Heinolan kaupungissa (juu se, mistä Apulantakin lähtöisin) hallinto- ja kehitysjohtajana vastaten yhteisten palveluiden toimialasta, jossa tarjoamme talouden, hallinnon, tietohallinnon sekä henkilöstöpalveluiden tukipalveluita kaupungin muulle organisaatiolle.

Kunta-alalla olen toiminut v. 2000 alkaen kun valmistuin Tampereen yliopistosta hallintotieteiden maisteriksi. Pääaineenani yliopistossa oli alkuun kunnallispolitiikka, joka vaihtui opintojen edetessä kunnallistaloudeksi. Se oli se juttu, jonka koin omakseni. Myös tilintarkastusopinnot kiinnostivat ja johtivat tilintarkastusuralle n. 12 vuodeksi valmistumisen jälkeen.

Ennen Heinolaa olen tilintarkastusuran  lisäksi työskennellyt Hollolan kunnassa talousjohtajana, vastaten sielläkin toimialasta, joka tarjoaa tukipalveluita muille toimialoille. Työssäni sekä Hollolassa että Heinolassa olen saanut tehdä monenlaisia juttuja normivirkatyön ohessa: kuntaliitosselvitystä ja -toteutusta, maakunnallisen hyvinvointikuntayhtymän perustamista ja liikkeenluovutusta, omistajaohjauksen kehittämistä, talouden suunnittelun ja seurannan kehittämistä ja järjestelmämuutoksia, laadunarvioinnin kehittämistä, brändityötä ja viestinnän kehittämistä sekä totta kai talouden tasapainopohdintaa.

Kehittäminen ja eteenpäin katsominen on se mikä minut pitää innostuneena ja sillä suunnalla pääsen toivottavasti jatkossakin työskentelemään. Vannon yhteistyössä tehtävän kehittämistyön nimeen ja tässä tärkeänä pidän verkostojen hyödyntämistä ja yhteistä vuoropuhelua. Myös oman osaamisen kehittäminen ja muiden osaamisen kehittämisen edistäminen on asia, joka minulle antaa draivia eteenpäin.

Hanna Hurmola-Remmi

LUE MYÖS