Hallintoakatemian verkostoesittelyt: Toni Auvinen, Avarasti Oy

Digitalisaation, muutoksen ja uudistumisen asiantuntija

Olen Toni Auvinen, kuntien digitalisaation, muutoksen ja uudistumisen asiantuntija. Olen kirjoittanut kaksi kuntien tulevaisuuskirjaa, jotka on jaettu kaikkiin Suomen kuntiin. Digitaalinen ja ihmisläheinen kunta 2035 -kirjassa visioidaan tarinaa kunnasta, jossa kaikki sujuu kuntalaisen kannalta mahdollisimman helposti ja hyvin. Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon  -kirja kokoaa ajankohtaista digihuumaa ja avaa ulottuvuuksia, joihin digitalisaatio tulevaisuuden kunnissa vähintäänkin yltää.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja suorittanut lisätutkintoja mm. johtamisesta, yrittämisestä ja matkailusta. 2000-luvun alussa toimin yhdentoista vuoden ajan kunnallisissa ja maakunnallisissa luottamustehtävissä sekä useiden järjestöjen puheenjohtajana tai hallituksen jäsenenä ennen siirtymistä kunnanjohtajaksi ja edelleen ICT- ja digijohtajaksi. Näiden lisäksi olen toiminut kunta-alalla erilaisissa tehtävissä aluekehittäjänä ja toimitusjohtajana kaiken kaikkiaan jo kahdenkymmenen vuoden ajan.

Syksyllä 2019 aloitin Toni Auvinen Avarasti Oy:n yrittäjänä ja toimitusjohtajana. Avarasti tarjoaa kunta-alalle puhe-, koulutus-, konsultointi- ja kirjoituspalveluja. Tänä päivänä onnistuminen edellyttää kehityksen eturintamassa olemista ja uusien mahdollisuuksien aktiivista hyödyntämistä. Muutos on opittava näkemään eteenpäin vievänä voimana, josta saa parhaan hyödyn irti silloin, kun siihen osaa ja uskaltaa tarttua kaksin käsin. Me autamme kuntia oppimaan pois vanhasta ja tulemaan mukaan luovien, uteliaiden ja oppimiskykyisten voittajien joukkoon.

Me tuomme kunnalliseen päätöksentekoon muutosvoimaa, joka auttaa siirtämään vuoria ja uudistumaan entistä paremmin kuntalaisten arkea palvelevaksi, vetovoimaiseksi ja hyvinvoivaksi paikaksi elää ja työskennellä. Ainutlaatuinen asiantuntemuksemme, joustava toimintamallimme ja helpoksi viritetty ostamisen prosessimme mahdollistavat tasokkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut sekä mukanaolon kunta-alan uusien ideoiden ja innovaatioiden muotoilussa.

Toni Auvinen Avarasti Oy tekee Hallintoakatemian kanssa yhteistyötä julkisen hallinnon koulutuksissa ja konsultoinneissa. Lisätietoja löytyy osoitteesta: www.avarasti.fi

Toni Auvinen
044 245 0818
toni.auvinen@avarasti.fi
@avarastioy

Toni Auvinen, Avarasti Oy

LUE MYÖS