Onko sinulla ystävä, joka rakastaa hallintoa? Osallistu arvontaamme ja voit voittaa jokaisen hallintohullun unelmien kahvimukin:

Minä ❤️ hallinto -mukin!

  1. Kilpailun järjestäjänä toimii Hallintoakatemia
  2. Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla tätä kuvaa Facebookissa
  3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Hallintoakatemian työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyiden kanssa.
  4. Kilpailu on voimassa 19.3.2018-23.3.2018 klo 12:00. Hallintoakatemia arpoo kuvaa kommentoineiden kesken kolme voittajaa. 23.3.2018 klo 12:00 jälkeen saapuneita kommentteja ei hyväksytä mukaan kilpailuun.
  5. Palkintona on yksi minä <3 hallinto -muki per voittaja.
  6. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
  7. Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajalle Facebookin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei anneta.
  8. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
  9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
  10. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suositteleman, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin.
Hallintoakatemia

Pin It on Pinterest

Share This