Kehitä johtoryhmätyötä – ilmoita johtoryhmäsi Harisalon johtoryhmävalmennukseen, joka pidetään 5.-6.6. Tampereella.  Kahden päivän aikana Risto Harisalo haastaa johtoryhmänne kehittämään johtoryhmänne välistä luottamusta, työskentelyn tehoa sekä tätä kautta myös koko organisaation menestystä:

”Opetuksessa, tutkimuksessa ja yhteisissä hankkeissamme olen havainnut hyödylliseksi kehittää organisaation eri osia viisiportaisella prosessilla. Ohjelma sopii julkisille ja yksityisille organisaatioille. Portaille astuvat ne henkilöt, jotka organisaatio on valinnut prosessoimaan keskinäisiä suhteitaan ja analysoimaan toimintaa. Menetelmässä on olennaista eteneminen askel askeleelta kohti organisaation toivomaa menestystä.


Portaat vat seuraavat:

1. Epäluottamuksen sudenkuoppien tunnistaminen ja luottamuksen rakentaminen

2. Katalysoiva puhe avaavana, selkeyttävänä ja dialogiin johtavana

3. Konfliktien rakentava käsittely

4. Kumppanuuden rakentuminen

5. Organisaation innovaatiokapasiteetin räjähdysmäinen vapautuminen

Nämä kehitysportaat tarjoavat henkisen viitekehyksen organisaation ongelmien korjaamiseksi ja kehityksen liikkeelle laittamiseksi.

KENELLE VALMENNUS ON TARKOITETTU?
Valmennus on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien johtoryhmille. Suosittelemme ilmoittautumaan tilaisuuteen koko johtoryhmän voimin, näin varmistatte koko johtoryhmätyön kehittämisen. Valmennus sopii niin kunnan johtoryhmälle kuin esimerkiksi toimialan omalle johtoryhmälle silloin kun haluatte kehittää yhdessä johtoryhmänne työskentelyä.

KOULUTTAJA
Risto Harisalo on  Tampereen yliopiston hallintotieteen emeritusprofessori. Harisalo on kouluttanut ja valmentanut kaikenkokoisia julkisia ja yksityisiä organisaatioita pitkän uransa aikana. Harisalon koulutuksissa ei aika käy pitkäksi, vaan osallistuja haastetaan ajattelemaan totutut ajatukset uusiksi.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 3.5.2019

OHJELMA

KESKIVIIKKO 5.6.

9.00                Tervetulokahvit

9.30 Tervetuloa johtoryhmävalmennukseen!

Luottamusta, tehoa ja menestystä organisaatioon 5 portaisella prosessilla

1.porras: Epäluottamuksen sudenkuoppien tunnistaminen ja luottamuksen rakentaminen
Ilman luottamusta tavoitteet jäävät toteutumatta

11.30              Lounas

12.30              2.porras: Katalysoiva puhe avaavana, selkeyttävänä ja dialogiin johtavana
Mahdollisuudet on ensin avattava, tehtävä näkyviksi ja muokattava päätöksiksi. Näihin tarvitaan enemmän luottamukseen perustuvaa puhetta kuin osallistujien osaamista.

14.15 Kahvitauko

14.30              3. porras: Konfliktien rakentava käsittely
Uudet ajatukset, oivallukset ja näkemykset ovat potentiaalisesti jännitteisiä. Jos jännitteitä ei osata rakentavasti käsitellä, mahdollisuudet jäävät tunnistamatta.

16.30              Valmennuspäivä päättyy

Illalla suosittelemme johtoryhmän omaa, yhteistä vapaamuotoista osuutta kuten illallista tai vaikkapa teatterikäyntiä. Autamme mielellämme järjestymään sopivat toiveet.

TORSTAI 6.6.

8.30                3. portaan aiheiden käsittely jatkuu

4.porras: Kumppanuuden rakentuminen
Kumppanuus, joka ylittää tavanomaiset suhteet, syntyy rakentavasta tavasta käsitellä vaikeita asioita. Kumppanit tekevät työtä yhdessä, koska yhteiset kokemukset ja saavutukset yhdistävät heidät ja motivoivat heitä.

11.00              Lounas

12.00              5. porras: Organisaation innovaatiokapasiteetin räjähdysmäinen vapautuminen
Innovatiivisuus on luottamuksen, katalysoivan puheen, konfliktien rakentavan käsittelyn ja kumppanuuden funktio. Jos ne ovat huonossa hapessa, myös innovatiivisuus jatkuvana kehityksenä on hidasta.

13.30              Päätöskahvit – hyvää kotimatkaa!

Koulutus järjestetään Scandic Tampere Station hotellissa, Ratapihankatu 37.

HINTA
550 euroa + alv 24 % / osallistuja. Hintaan kuuluu ohjelma, ohjelmassa mainitut ruokailut sekä aineisto sähköisesti.

ILMOITTAUTUMINEN Valmennukseen mahtuu vain 30 osallistujaa ja varaamme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua suoraan tältä nettisivulta tai varaamalla paikat sähköpostitse osoitteesta info@hallintoakatemia.fi. Ilmoittaudu viimeistään 3.5. mennessä. Huom! Ilmoittautuminen sulkeutuu heti kun 30 osallistujaa on täynnä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

MAJOITUSKIINTIÖ
Voit varata tarvittaessa majoituksen 5.-6.6. väliseksi yöksi Scandic Tampere Station hotellista edullisempaan hintaan (-10 % päivän hinnasta) alla olevan linkin kautta 21.5. mennessä.

http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=FIARB

Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, p. 040 656 9684.

Tervetuloa!

Hallintoakatemia

Pin It on Pinterest

Share This