Harjoittelijoiden väliraportti

Hallintoakatemialla aloitti elokuun alussa kolme uutta harjoittelijaa. Harjoittelijoiden perehdytys on onnistunut mainiosti ja he ovat sopeutuneet nopeasti hallintoakatemian arkeen ja käytäntöihin. Harjoittelijoiden työtehtävät ovat moninaisia koulutusten valvonnasta ja markkinoinnista erilaisten sisältöjen suunnitteluun.

Harjoittelun ajankohta on myös todella mielenkiintoinen, sillä Eduhousen ja Hallintoakatemian yhteensulautuminen on jo kovassa vauhdissa. Tämä tuo tietysti oman lisämausteensa jokapäiväiseen työskentelyyn. Tällaisen merkittävän muutoksen keskellä toimiminen on aivan varmasti opettavainen kokemus niin työelämän kuin opiskelujenkin kannalta. 

Tässä blogissa käydään muutaman kysymyksen avulla läpi Tommin, Jussin ja Anastasian tunnelmia harjoittelun ensimmäisen kuukauden jälkeen. 

 

Mikä on ollut mielenkiintoisinta tähän mennessä? 

Tommi: Yksikään työpäivä ei ole ollut samanlainen. Olen päässyt tekemään kaikkea myyntipalavereista verkkokurssien sisällön tuottamiseen.

Jussi: Kiinnostavinta on ollut uusiin järjestelmiin tutustuminen sekä kuntastrategian parissa työskentely. Olen myös pitänyt siitä, että Hallintoakatemialla pääsee tekemään monenlaisia työtehtäviä todella laajalta skaalalta. 

Anastasia: Minusta kiinnostavinta on ollut havaita kuinka monien työtehtävien aikatauluttaminen, oman työajan suunnitteleminen ja ylipäätään ajanhallinta ovat kehittyneet lyhyen ajan sisällä. Multitasking is real! Myös uusiin järjestelmiin ja käytäntöihin tutustuminen on ollut todella opettavainen ja hyödyllinen kokemus. 

 

Mitä vielä odotat harjoittelulta? 

Tommi: Uusien koulutuksien ideointia ja Eduhouse -integraation syvenemistä.

Jussi: Odotan kovasti kevään koulutuskalenterin suunnittelua! 

Anastasia: Itseäni kiinnostaa nähdä kaikki koulutuksen suunnitteluvaiheet ideoinnista toteutukseen. Sillä toimivin tapa saada enemmän käytännönläheistä kokemusta on nimenomaan suunnitteluprosessiin osallistuminen. Kiva, että meillä on sellainen mahdollisuus!

 

Mikä on mielestäsi paras suomalaisen kunnan nimi? 

Tommi: Koski TL. Ainoa kunnan nimi, jossa on virallinen lyhenne.

Jussi: Ii. Se taitaa olla ainoa suomalainen kunta, jonka nimi sekä alkaa että loppuu kahdella samalla vokaalilla.  

Anastasia: Paras suomalaisen kunnan nimi on Savukoski. Miksi? Koska kunnalla, jossa sijaitsee Äteritsiputeritsipuolilautatsijänkä-niminen suoalue, ei voi olla huonoa nimeä!

 

Hallintoakatemian harjoittelijat toivottavat kaikille mukavaa ja koulutusten täytteistä syksyä!

LUE MYÖS