Jari Koivisto on toiminut pitkään kuntakentän koulutus- ja kehittämistehtävissä. Jari on monipuolisen uransa aikana ehtinyt toimia mm. Kuntakoulutuksessa, Kaupunkiopistossa, Efekossa, Audiatorissa, AudiaProssa ja FCG Finnish Consulting Groupin eri yhtiöissä. Audiator-yhtiöissä Jari koulutusliiketoiminnan johtajana loi mittavan uuden koulutustarjonnan, joka yrityskaupalla siirtyi FCG.lle. Jari on nähnyt koulutusalan kehityksen niistä päivistä, kun osallistujat jonottivat viiden päivän kursseille, aina näihin päiviin, jolloin koulutusala on murroksessa. Jari siirtyy Hallintoakatemiaan FCG Koulutus Oy:n johtoryhmästä, toimialajohtajan tehtävistä.

Hallintoakatemiassa Jarin tehtävänä on yhdessä Hallintoakatemian nykyisen henkilöstön kanssa johtaa ja kehittää Hallintoakatemian toimintaa. Tavoitteenamme on luoda uusia kumppanuuksia ja tehdä uusia avauksia koulutusvalikoimaamme. Kuntakenttä on ollut ja on jatkossakin suurten muutosten keskellä. Kunnissa tarvitaan jatkuvasti erilaista osaamista.

Hallintoakatemia on viidessä vuodessa vakiinnuttanut paikkansa uskottavana ja luotettavana toimijana, ja jatkossa tavoitteena on voimakas kasvu. Jari Koivistoa lainaten ”Olen työskennellyt urani Suomen johtavassa kunta-alan kouluttajassa, niin on tarkoitus tehdä myös jatkossa”.

Hallintoakatemia -brändiin kuuluvat myös Suomen Videokoulutus Oy ja Academy of Professional Safety, jotka yhdessä takaavat erilaisille asiakkaille kattavan koulutustarjonnan. Suomen Videokoulutus Oy ylläpitää videokoulutus.fi -webinaarialustaa ja Academy of Professional Safety on uusi turvallisuusalan koulutuksiin keskittyvä toimija.

Jariin kannattaa olla yhteydessä, kun haluat kehittää yhdessä kanssamme hyvää työelämää ja osaamista sekä parempaa hallintoa.

Lisätietoja:

Tuuli Tarukannel, 045 612 5664

tuuli.tarukannel@hallintoakatemia.fi

Jari Koivisto, 050 3019152

jari.koivisto@hallintoakatemia.fi

 

 

PIrjo Ala-Hemmilä

Pin It on Pinterest

Share This