Mistä sinä haluat koulutusta?

Hallintoakatemia tarjoaa laajan kattauksen erityisesti kuntasektorille suunnattua koulutusta, mutta asiakaslähtöisenä organisaationa haluamme ehdottomasti kuulla, mistä juuri Sinä haluaisit kouluttautua lisää.

Homman nimi on yksinkertainen: Ehdota meille koulutusaihetta, josta haluaisit ehdottomasti oppia lisää, mutta jota ei valikoimastamme löydy. Teemme parhaasta ehdotuksesta koulutuksen vuoden 2017 aikana! Voittaneen ehdotuksen tekijä saa osallistua kyseiseen koulutukseen ilmaiseksi! Voittaja saa mukaan myös Hallintoakatemian hallintopullon sekä muistitikun. Hopea- ja pronssisijasta palkintona on ilmainen osallistuminen Hallintoakatemian verkkokurssille!

Ehdotuksensa voi jättää joko kommentoimalla kilpailun postaukseen Facebookissa, tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla info@hallintoakatemia.fi. Koulutusvalikoimamme löytyy osoitteesta: www.hallintoakatemia.fi

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestäjänä toimii Hallintoakatemia (www.hallintoakatemia.fi)

2. Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla kilpailun julkaisua Facebookissa, tai sähköpostilla info@hallintoakatemia.fi

3. Hallintoakatemia toteuttaa raadin valitsemasta ehdotuksesta koulutuksesta vuoden 2017 aikana. Koulutus voidaan toteuttaa koulutuspäivänä, etäkoulutuksena, verkkokurssina, tai muulla järjestäjän ilmoittamalla tavalla. Kilpailun voittaja saa osallistumisoikeuden voittaneesta ehdotuksesta toteutettuun koulutukseen. Muut voittajat saavat ilmaisen osallistumisoikeuden Hallintoakatemian verkkokurssille.

4. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

5. Kilpailu on voimassa 4.5.2017–12.5.2017. Raati valitsee kisaan osallistuneista ehdokkaista yhden tai useamman voittajan. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

6. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle.

7. Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajille Facebookin kautta tai sähköpostilla. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei toimiteta.

8. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

9. Järjestäjä voi ilman erillistä suostumusta julkaista voittajan osallistumiskuvan asiaankuuluvilla tekijänoikeusmerkinnöillä sosiaalisen median kanavissaan. Muihin markkinointitarkoituksiin osallistujien valokuvia ja videoita ei käytetä ilman erillistä ilmoitusta ja suostumusta.

10. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

11. Arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

 

Hallintoakatemia

Pin It on Pinterest

Share This