Sähköiset kokoukset -koulutustallenne + eTentti

Sähköisten kokousten koulutuspaketti yhdistää tiiviin tunnin koulutustallenteen ja eTentin, jolla osaaminen voidaan todentaa. Tiiviissä paketissa yhdistyvät ydinasiat sähköisistä kokouksista ja tietosuojasta sähköisissä kokouksissa. Tämä koulutus on suunniteltu erityisesti uusille luottamushenkilöille, joiden osaamisen testaaminen kokouskäytännöistä on erityisen tärkeää. Uusille luottamushenkilöille sähköiset kokoukset ja käytänteet sekä tietosuoja eivät välttämättä ole itsestään selviä asioita, joten koulutuksessa opitun testaaminen on tarpeellista.

Kuntien ja toimielinten harkinnan lisäksi sähköisissä kokouksissa ja sähköiseen päätöksentekomenettelyyn liittyen on huomioitava lainmukaisuus ja lain osoittamat edellytykset. Sähköisissä kokouksissa tietosuojan rooli korostuu, kun varsinkin salassa pidettävät tiedot tulee pitää ulkopuolisten saavuttamattomissa ja tietosuojasta tulee huolehtia myös sähköisten tietoliikenneyhteyksien osalta. Sähköisiin kokouksiin osallistujien tulee kyetä soveltamaan tietosuojaan liittyviä asioita yhdessä sähköisten kokousten käytäntöjen kanssa.

Tässä koulutuksessa käydään läpi sähköisiin kokouksiin liittyviä käytäntöjä ja lainmukaisuutta selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla. Koulutuspakettiin on koottu tiiviisti ydinasiat sähköisistä kokouskäytännöistä ja tietosuojasta tunnin mittaiseen kokonaisuuteen. Asiat käsitellään ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti, jolloin jokainen osallistuja saa konkreettista apua työhönsä. Koulutus sisältää oleellisimmat asiat lainsäädännöstä ja auttaa ymmärtämään syitä sääntöjen taustalla. Koulutustallenne on saatavilla 24.9.2021-31.1.2022.

 

eTentti

Koulutuksen yhteydessä on käytössä eTentti, jonka avulla koulutukseen osallistuja ja hänen organisaationsa voivat varmistua siitä, että koulutuksen keskeiset asiat on opittu. Kouluttautuville tulee koulutuksen päätyttyä tekstiviestitse tai sähköpostitse linkki lyhyeen kyselyyn. Tenttikysely on toteutettu siten, että vastaajan on vastattava kysymyksiin määrätyssä ajassa, eikä kyselyä voi keskeyttää. Täten varmistetaan, ettei ulkopuolisia tietolähteitä voida käyttää tentin suorittamiseksi. Vastaajan suorittamalla eTentillä varmistat, että saat vastinetta tehdylle koulutusinvestoinnille.

Koulutettavat saavat koontiraportin tentin päätyttyä, josta käy ilmi oma osaamistaso ja anonymisoituna oman osaamistason suhde muihin koulutukseen osallistuneisiin. Koontiraportti voidaan myös lähettää tilaajalle/esihenkilölle anonymisoidussa muodossa, jolloin mahdollisiin osaamisvajeisiin on helpompi puuttua jatkokehittämisen näkökulmasta. eTentti-kysely kestää koulutuksesta riippuen kahdesta minuutista kymmeneen minuuttiin. Palvelu toimii selaimessa eli perinteisellä näyttöpäätteellä, älypuhelimella tai tabletilla. eTentin käyttäminen ei vaadi erillisten sovellusten tai lisäosien lataamista tai asennusta.

KOULUTUKSEN OHJELMA:

1 OSA: Yleistä sähköisistä kokouksista

  • Sähköiset kokoukset ja lainsäädäntö
  • Sähköisten kokousten hyödyt
  • Miten toimin sähköisissä kokouksissa

 

2 OSA: TIETOSUOJA JA SALASSAPITOVELVOLLISUUS SÄHKÖISISSÄ KOKOUKSISSA

  • Sähköiset kokoukset ja tietosuoja
  • Ongelmatilanteet: mm. tietoturvan vaarantuminen tai yhteyshäiriöt
  • Yhteyden turvallisuus
  • Miten toimin osallistujana sähköisissä kokouksissa tietoturvallisesti ja pidän salassapitovelvollisuudesta?

 

Näin ostat koulutuksen:

Ilmoittadu koulutukseen sähköpostilla osoitteeseen anniina.riikonen@hallintoakatemia.fi tai kerttu.pontinen@hallintoakatemia.fi
Ilmoitathan samassa viestissä ilmoitatko koulutukseen pelkästään itsesi vai myös muita.

 

HINTA

1 h tallenne + eTentti 65 €/henkilö (+ALV 24%)

Ryhmähinnat (Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

5-7 henkilön ryhmä: 60 € (+ALV 24%)/henkilö
8-10 henkilön ryhmä: 55 € (+ALV 24%)/henkilö
11-14 henkilön ryhmä: 50 € (+ALV 24%)/henkilö
15-19 henkilön ryhmä 45 € (+ALV 24%)/henkilö
20-29 henkilön ryhmä 40 € (+ALV 24%)/henkilö
30-39 henkilön ryhmä 35 € (+ALV 24%)/henkilö
40-49 henkilön ryhmä 30 € (+ALV 24%)/henkilö
50-75 henkilön ryhmä 25 € (+ALV 24%)/henkilö
76-100 henkilön ryhmä 20 € (+ALV 24%)/henkilö
Yli 100 henkilön ryhmistä, pyydä tarjous: info@hallintoakatemia.fi

Päivämäärä

24 syys 2021 - 31 tammi 2022
Jatkuva...

Aika

08:00 - 18:00

Paikallinen aika

  • Aikavyöhyke: America/New_York
  • Päivä: 24 syys 2021 - 31 tammi 2022
  • Aika: 01:00 - 11:00

Hinta

65 € (+ALV)
QR-koodi

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *