Ajankohtaista haja-asutuksen harmaiden jätevesien puhdistamisesta

Haja-asutusalueiden jätevesien hallinta on jatkuvasti ajankohtainen aihe kuntien alueilla, joten kunnissa tulee olla osaamista harmaiden jätevesien käsittelyn järjestämisestä sekä mahdollisuus tarjota neuvontaa aiheeseen liittyen. Mustien ja harmaiden jätevesien käsittelyn erot tulee myös huomioida käsittelyperiaatteiden toteutuksessa. Mitä poikkeuksia harmaiden jätevesien käsittelyssä on ja minkälaisia ongelmia kunta voi kohdata harmaiden jätevesien puhdistamiseen liittyen?

Tässä koulutuksessa käymme läpi ajankohtaisia asioita haja-asutusalueiden harmaiden jätevesien periaatteisiin ja käsittelyjärjestelmiin liittyen. Haja-asutuksen jätevesiasetuksen mukaisen toiminnan turvaamiseksi tulee ajankohtaisimmista tiedoista olla selvillä. Koulutuksessa yhdistetään käytännön toimintaa lainsäädännön vaatimuksiin. Tiivis webinaari sisältää ajankohtaista tietoa harmaiden jätevesien puhdistamisesta käytännössä sekä teoreettista tietoa ja ajankohtaisia muutoksia. Kouluttajina webinaarissa toimivat monipuoliset asiantuntijat haja-asutusalueiden harmaiden jätevesien käsittelyn alalta. Tule kuulemaan ajankohtaisimmat tiedot asiantuntijoiden esitteleminä. 

Koulutus sopii kunnan harmaiden jätevesien hallinnan kanssa työskenteleville, oli kyse sitten teknisestä tai asiakaspalvelupuolesta.

Webinaarissa on mahdollisuus kysyä kouluttajilta kysymyksiä ja esittää kommentteja.

HUOM! Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen klikkaamalla ilmoittautumislomakkeella En halua osallistua webinaariin, vaan tilaan sen tallenteen. Tallenteen hinta on sama kuin koulutuksen osallistumismaksu ja se on katsottavissa 14 vuorokauden ajan.

Koulutuksen virallinen ilmoittautumisaika päättyi 13.1., mutta koulutus on vahvistettu pidettäväksi, joten voit edelleen ilmoittautua mukaan normaaliin tapaan.

 

Ajankohtaista haja-asutuksen harmaiden jätevesien puhdistamisesta


OHJELMA

klo 09.00 webinaari alkaa

– Webinaarin johdanto Puhdistamotyöryhmän sihteeri Kari Kuivalainen, Muoviteollisuus ry

– Harmaiden jätevesien puhdistusvaatimukset Ari Kangas, ympäristöministeriö

– Harmaat jätevedet uudistetulla SYKEn puhdistamosivustolla Vuokko Laukka, Suomen ympäristökeskus (SYKE)

– Harmaiden jätevesien käsittelyjärjestelmät Puhdistamotyöryhmän puheenjohtaja Kari Kohtala

– Valmistajien kommenttipuheenvuorot Puhdistamotyöryhmän jäsenet: Kari Kohtala, Jita Oy, Jarno Huhta, Pipelife Finland Oy, Jyrki Löppönen, Uponor Infra Oy, Tatu Piiparinen, Wavin Finland Oy

– Keskustelu

Loppusanat Kari Kuivalainen

klo 11.00 webinaari päättyy

 

KOULUTTAJAT

Kouluttajina toimivat asiantuntijat jätevesien puhdistamisen alalta. Monipuolista osaamista tarjoillaan muun muassa ympäristöministeriön, Suomen ympäristökeskuksen ja Puhdistamotyöryhmän jäsenten avulla.

 

HINNAT

160 € (+ alv 24 %) / osallistuja.

Ryhmäalennus:

5-7 osallistujaa, 150 €/hlö (+ALV 24%)
8-10 osallistujaa, 130 €/hlö (+ALV 24%)
11-14 osallistujaa, 110 €/hlö (+ALV 24%)
15-19 osallistujaa, 95 €/hlö (+ALV 24%)
20-29 osallistujaa, 80 €/hlö (+ALV 24%)
30-39 osallistujaa, 70 €/hlö (+ALV 24%)
40-49 osallistujaa, 60 €/hlö (+ALV 24%)
50-75 osallistujaa, 45 €/hlö (+ALV 24%)
76-100 osallistujaa, 35 €/hlö (+ALV 24%)
yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous (info@hallintoakatemia.fi)

Ryhmän vähimmäiskoko on ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen koulutusta.

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

 

HUOM! Mikäli organisaatiollasi on Hallintoakatemian koulutuslisenssi, kirjoita laskutustiedoksi ainoastaan organisaatiosi lisenssikoodi.

Lähetämme koulutusvahvistukset osallistumislinkkeineen kaikille osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella – älä käytä Internet Exploreria.

Päivämäärä

20 tammi 2022
Vanhentunut!

Aika

09:00 - 11:00

Paikallinen aika

  • Aikavyöhyke: America/New_York
  • Päivä: 20 tammi 2022
  • Aika: 02:00 - 04:00

Hinta

160,00 € (+ alv 24 %)
Koulutusluokat
QR-koodi

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

four + twelve =