Rauhoittava joogaharjoitus

Pitkittynyt koronatilanne haastaa henkilöstön hyvinvointia, ja omaan jaksamiseen keskittyminen voi olla hankalaa. Hallinnon koulutusten lisäksi haluamme tuoda kuntiin taas hyvinvoinnin ilosanomaa ja auttaa henkilöstöä muistamaan oman hyvinvoinnin tärkeys! Tästä syystä haluamme tarjota kuntien henkilöstölle etänä toteutettavan rauhoittavan joogaharjoituksen edulliseen hintaan 8,06 € + 24% alv (alvillinen hinta 10€) / osallistuja.

Harjoitus tukee kehon ja mielen palautumista kuormituksesta, auttaa stressin lievitykseen ja hallintaan sekä vahvistaa selkärankaa tukevia lihaksia. Teemme fyysisen harjoituksen, joka tukee selkärangan hyvinvointia ja lantion tasapainoa, sekä parantaa hengityslaatua. Harjoitus päättyy pitkään ohjattuun loppurentoutukseen, jolloin vastaanotamme harjoituksen todelliset hyödyt tietoisessa lepotilassa.

 

OHJAAJA

Ohjaajana harjoituksessa on Niina Katara Katara Wellness’stä. Koulutuksensa Niina hankkinut Intiassa, jonka jälkeen hän jäi Intiaan ohjaamaan joogaa muutamaksi kuukaudeksi. Hänen osaamiseensa kuuluu mm. astanga-vinyasa-, yin- ja hathajooga. Tampereella Niina on ohjannut joogaa jo vuosia useilla eri joogakouluilla ja kuntosaleilla. Jooga on hänelle elämäntapa ja filosofia, mutta erityisesti se on työkalu oman hyvinvoinnin hallintaan ja edistämiseen. Tätä sanomaa Niina haluaa viedä eteenpäin erilaisten harjoitteiden avulla.

 

HINNAT

Joogatunnin hinta on 8,06€ + alv 24% (alvillinen hinta 10€) / osallistuja.

Tämä webinaari kuuluu koulutuslisenssiimme, joten lisenssiasiakkaamme voivat käyttää ilmoittautumisen yhteydessä kuntansa lisenssikoodia.

Ryhmäalennus
Mikäli organisaatiostanne on yli 30 osallistujaa, pyydä meiltä ryhmätarjousta!
Voit myös tilata organisaatiollesi oman etänä toteutettavan harjoituksen.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Webinaari toimii parhaiten Google Chrome -selaimella – älä käytä Internet Exploreria. Voit ilmoittautua etäjoogatunnille tältä sivulta löytyvän Ilmoittaudu-painikkeen kautta.

HUOM! Mikäli organisaatiollasi on Hallintoakatemian koulutuslisenssi, kirjoita laskutustiedoksi ainoastaan organisaatiosi lisenssikoodi.

Lähetämme koulutusvahvistukset osallistumislinkkeineen kaikille osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.

 

Jos et pääse osallistumaan joogaharjoitukseen, voit tilata meiltä sen tallenteen ja pitää oman joogahetken silloin kun sinulle itsellesi sopii! Hallintoakatemian kuntavaalietuna tämänkin webinaarin tallenne on katsottavissasi tavallisen 14 päivän sijaan jopa 90 päivää!

Ilmoittautuminen

Varattavissa olevat ilmoittautumiset: 92
Tällä erää lippu on valitettavasti loppuunmyyty. Toinen

Päivämäärä

27 touko 2021

Aika

16:00 - 17:00

Paikallinen aika

  • Aikavyöhyke: America/New_York
  • Päivä: 27 touko 2021
  • Aika: 09:00 - 10:00

Hinta

8,06 € (+ alv 24 %)
Koulutusluokat
Ilmoittaudu
QR-koodi

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *