Tiedoksiantomenettelyt teknisellä sektorilla – mitä tulee ja mitä voidaan julkaista netissä?

Kunnissa on totuttu kuntalain uudistusten myötä jo sähköiseen tiedoksiantoon, mutta voidaanko ilmoitustaulu vihdoinkin jättää historiaan kaikilta osin kunnan niin halutessa?

Miten kuulutuslain kumoaminen ja hallintolain uusi säännös vaikuttavat käytännössä? Miten erityislakien tiedoksiantomenettelyt vastaavat hallintolain uutta säännöstä ja ollaanko käytäntöjä yhtenäistämässä? Mitä jos henkilöä/ toimijaa ei tavoiteta ja tiedoksianto tuntuu mahdottomalta? Koulutuksen jälkeen tiedät tiedoksiannon ja julkipanomenettelyn yksityiskohdat sekä vastaukset usein kysytyimpiin kysymyksiin liittyen henkilötietojen julkaisuun netissä.

Koulutus on tarkoitettu erityisesti yleistiedoksiantoja ja julkisia kuulutuksia hoitaville sekä niille, jotka vastaavat muutokseen liittyvistä toimenpiteistä organisaatiossa.

Koulutuksen virallinen ilmoittautumisaika päättyi 8.9.2021, mutta koulutus on vahvistettu pidettäväksi ja voit edelleen ilmoittautua koulutukseen normaaliin tapaan.

Aiemmin järjestetyistä vastaavista koulutuksista tulleita palautteita: “Selkeä ja ymmärrettävä kouluttaja”, “Selkeä ja ytimekäs esitys monimutkaisesta asiasta”, “Kouluttaja oli kyllä ammattilainen tässä asiassa”, “Nyt oli oikea asiantuntija paikalla, jolla oli hyvä esitysmateriaali ja asiantuntemus.”

OHJELMA

9.00 Koulutus alkaa

– Miten päätöksen tiedoksianto vaikuttaa muutoksenhakuun – tiedoksiannon oikeusvaikutukset
– Julkipanomenettely nyt ja tulevaisuudessa
– Tiedoksianto asianosaiselle/kuntalaiselle
– Todisteellinen tiedoksianto – mitä sillä tarkoitetaan?
– Mitä jos päätöksensaajaa ei tavoiteta – yleistiedoksiannon edellytykset
– Jo tehdyt ja tulevat muutokset tiedoksiantomenettelyihin

11.00 Koulutus päättyy

KOULUTTAJA

Varatuomari Susanna Ijäs on aiemmin toiminut Kuntaliiton lakiyksikön lakimiehenä seitsemän vuoden ajan sekä siviili- että hallintojuristina. Hän on toiminut myös useita vuosia juristina Hämeenlinnan, Espoon ja Helsingin kaupungin palveluksessa. Ijäksellä on taustaa myös valtionhallinnon puolelta sekä pankkimaailmasta. Ijäs on pidetty ja kokenut kouluttaja. Hän on kouluttanut kuntien työntekijöitä, virkamiehiä ja luottamushenkilöitä jo kymmenen vuoden ajan.

HINTA

Koulutuksen osallistumismaksu on 170 €/osallistuja (+ ALV 24%)
Ryhmähinnat:

5-7 osallistujaa, 159 €/hlö (+ALV 24%)
8-10 osallistujaa, 138 €/hlö (+ALV 24%)
11-14 osallistujaa, 117 €/hlö (+ALV 24%)
15-19 osallistujaa, 101 €/hlö (+ALV 24%)
20-29 osallistujaa, 85 €/hlö (+ALV 24%)
30-39 osallistujaa, 74 €/hlö (+ALV 24%)
40-49 osallistujaa, 64 €/hlö (+ALV 24%)
50-75 osallistujaa, 48 €/hlö (+ALV 24%)
76-100 osallistujaa, 37 €/hlö (+ALV 24%)
yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous (info@hallintoakatemia.fi)

Ryhmän vähimmäiskoko on ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen koulutusta.

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

HUOM! Mikäli organisaatiollasi on Hallintoakatemian koulutuslisenssi, kirjoita laskutustiedoksi ainoastaan organisaatiosi lisenssikoodi.

Lähetämme koulutusvahvistukset osallistumislinkkeineen kaikille osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella – älä käytä Internet Exploreria.

 • Kenelle tapahtuma on tarkoitettu :

  Erityisesti yleistiedoksiantoja ja julkisia kuulutuksia hoitaville

 • Aiemmista koulutuksista sanottua:

  “Selkeä ja ymmärrettävä kouluttaja”, “Selkeä ja ytimekäs esitys monimutkaisesta asiasta”, “Kouluttaja oli kyllä ammattilainen tässä asiassa”, “Nyt oli oikea asiantuntija paikalla, jolla oli hyvä esitysmateriaali ja asiantuntemus.”

Päivämäärä

15 syys 2021
Vanhentunut!

Aika

09:00 - 11:00

Paikallinen aika

 • Aikavyöhyke: America/New_York
 • Päivä: 15 syys 2021
 • Aika: 02:00 - 04:00

Hinta

170,00€ (+ ALV 24%)
Koulutusluokat

Kouluttaja

 • Susanna Ijäs
  Susanna Ijäs

  Varatuomari Susanna Ijäs Lakimaa Oy:stä on aiemmin toiminut Kuntaliiton lakiyksikön lakimiehenä seitsemän vuoden ajan sekä siviili- ja hallintojuristina. Hän on toiminut myös useita vuosia juristina Hämeenlinnan, Espoon ja Helsingin kaupungin palveluksessa. Ijäksellä on taustaa myös valtionhallinnon puolelta sekä pankkimaailmasta. Ijäs on pidetty ja kokenut kouluttaja. Hän on kouluttanut kuntien työntekijöitä, virkamiehiä ja luottamushenkilöitä jo kymmenen vuoden ajan.

QR-koodi

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *