Toimistotyö kunnassa- sihteereiden koulutuspäivät 15.-16.6.

Koulutuspäivillä käsitellään toimistotyötä erilaisten sihteeri- ja toimistotehtävien näkökulmasta. Koulutus on käytännönläheinen ja teemat on valittu kuntakentän usein pohdittujen kysymysten joukosta sekä koulutukseen osallistuneiden palautteen pohjalta. Sihteerityö on laaja kokonaisuus, johon myös kuntakentän muutokset heijastuvat ja jossa pitää pystyä pitämään monet langat käsissään.

Koulutuksessa pohditaan tärkeitä ja ajankohtaisia käytännön elämässä usein vastaan tulevia tilanteita, kuten julkisuutta ja salassapitoa, erilaisten ihmisten kohtaamista ja erilaisia tekstejä. Nämä aiheet ovat monesti niitä arjen aiheita, joita emme ehdi välttämättä pysähtyä miettimään, mutta joita pohdimme jatkuvasti. Hyvä sihteerityö onkin erilaisista taidoista rakennettua ja näiden taitojen sekä koko kuntakentän uudistusten pohtiminen on tärkeää ja hedelmällistä. Välillä on hyvä päästä vaihtamaan ajatuksia myös kollegoiden kanssa.

Koulutuksen tiedot ja tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

  • Kenelle tapahtuma on tarkoitettu : Koulutus on tarkoitettu kunnissa ja kuntayhtymissä työskenteleville sihteeri- ja toimistotyötä tekeville.
  • Aiemmista koulutuksista sanottua: Palautetta vastaavasta koulutuksesta: ”Ohjelma oli laadittu ajankohtaiseksi ja monipuoliseksi. Kouluttajat olivat hyviä ja järjestelyt toimivat” “Lisää tällaisia sihteereille suunnattuja koulutuksia.”

Ilmoittautuminen

Toimistotyö kunnassa- sihteereiden koulutuspäivät 15.-16.6.
Varattavissa olevat ilmoittautumiset: 100
Tällä erää lippu Toimistotyö kunnassa- sihteereiden koulutuspäivät 15.-16.6. on valitettavasti loppuunmyyty. Toinen

Päivämäärä

15 - 16 kesä 2021

Aika

09:00 - 16:00

Paikallinen aika

  • Aikavyöhyke: America/New_York
  • Päivä: 15 - 16 kesä 2021
  • Aika: 02:00 - 09:00

Hinta

440€+alv/osallistuja
Ilmoittaudu
QR-koodi

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *