Yhteistyö moniviranomaistehtävillä sosiaalitoimelle

Sosiaalitoimen rooli moniviranomaistehtävillä kasvaa kovaa vauhtia. Moniviranomaistehtävien yhteistyön merkitys kasvaa ja yhteisellä ymmärryksellä vastuista, velvollisuuksista ja tehtävänkuvasta sekä viestinnästä taataan onnistunut hoitopolku sekä palveluiden saatavuus asiakkaalle.

Koulutus tarjoaa perustiedot sosiaalitoimessa työskenteleville vastuiden, velvollisuuksien ja oikeuksien sekä niiden jakautumisen näkökulmasta. Koulutuksessa perehdytään erityisesti moniviranomaistehtäviin sosiaalitoimen ja sitä ohjaavan lainsäädännön näkökulmasta. Koulutus on luonteeltaan peruskoulutus, joka tarjoaa juridiset lähtötiedot sosiaalitoimen, poliisin ja ensihoidon sekä pelastustoimen yhteisten tehtävien
hoitamiselle ja vastuun jakautumiselle. Aihepiiriä tarkastellaan myös oikeustapauksien ja muiden käytännön esimerkkien valossa.

KOULUTUS ALKAA KLO 9:00 JA PÄÄTTYY KLO 11:00

Kouluttajana toimii Jari Koivuluoma OTM sekä Palomies

Jarilla on kokemusta palkansaajajärjestön työmarkkinalakimiehen ja asianajotoimiston lakimiehen tehtävistä, sekä operatiivisena palomiehenä toimimisesta. Laaja-alainen käytännönkokemus pelastustoimen ja ensihoidon juridiikasta, neuvottelutoiminnasta, sekä viranhaltija- ja virkamiesoikeudesta. Lisäksi Jari tuo tuoreen näkökulman työyhteisön kriisien kohtaamiseen ja työhyvinvointiin. Osaamisalueet: Työoikeus, työehtosopimusoikeus, työaikalaki, operatiivinen pelastustoimi ja kriisivalmius, valtion, kunnan hyvinvointialueen viranhaltijoita koskeva lainsäädäntö, VES, KVTES, TS, käytännön moniviranomaistoiminta.

Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen. Tallenteen hinta on sama kuin koulutuksen osallistumismaksu ja se on katsottavissa 14 vuorokautta.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 18.8.2022

HINNAT

160 € (+ alv 24 %) / osallistuja.

Ryhmäalennus:

5-7 osallistujaa, 150 €/hlö (+ALV 24%)
8-10 osallistujaa, 130 €/hlö (+ALV 24%)
11-14 osallistujaa, 110 €/hlö (+ALV 24%)
15-19 osallistujaa, 95 €/hlö (+ALV 24%)
20-29 osallistujaa, 80 €/hlö (+ALV 24%)
30-39 osallistujaa, 70 €/hlö (+ALV 24%)
40-49 osallistujaa, 60 €/hlö (+ALV 24%)
50-75 osallistujaa, 45 €/hlö (+ALV 24%)
76-100 osallistujaa, 35 €/hlö (+ALV 24%)
yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous (info@hallintoakatemia.fi)

Ryhmän vähimmäiskoko on ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen koulutusta.

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

HUOM! Mikäli organisaatiollasi on Hallintoakatemian koulutuslisenssi, kirjoita laskutustiedoksi organisaatiosi Y-tunnus ja lisenssikoodi.

Lähetämme koulutusvahvistukset osallistumislinkkeineen kaikille osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella – älä käytä Internet Exploreria.

Ilmoittautuminen

Yhteistyö moniviranomaistehtävillä sosiaalitoimelle
Varattavissa olevat ilmoittautumiset: rajaton
Tällä erää lippu Yhteistyö moniviranomaistehtävillä sosiaalitoimelle on valitettavasti loppuunmyyty. Toinen

Päivämäärä

25 elo 2022

Aika

09:00 - 11:00

Paikallinen aika

  • Aikavyöhyke: America/New_York
  • Päivä: 25 elo 2022
  • Aika: 02:00 - 04:00

Hinta

160€ (+ alv 24%)
Ilmoittaudu

Kouluttaja

QR-koodi