Etäkoulutukset

Tervetuloa etäkoulutuksiimme!

Järjestämme kahdenlaisia etäkoulutuksia: sekä pidempikestoisia verkkokursseja että lyhyitä, tietoiskutyyppisiä videokoulutuksia. Pääset ilmoittautumaan verkko- ja videokoulutuksiimme alla olevasta linkistä. Ilmoittautuaksesi etäkoulutukseemme mene alla olevaan verkkokauppaamme ja seuraa ohjeita: Hallintoakatemian etäkoulutukset 

Verkkokurssit Verkkokurssimme ovat opiskelijan näkökulmasta laadittuja tiiviitä koulutuspaketteja.  Kurssin aihe on jaettu eri alaosioihin oppimisen helpottamiseksi. Kussakin osiossa on tiivis johdatus aiheeseen, asiantuntijoiden koulutusvideoita sekä oppimista tukevia nopeita harjoitustehtäviä, joihin saat vastaukset heti.  Kurssi on auki 30 päivän ajan ja pystyt opiskelemaan kurssin aukioloaikana oman aikataulusi mukaan – ajasta, välineestä ja paikasta riippumatta. Osallistuaksesi verkkokurssillemme tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Kouluttajina toimivat alan kokeneet ammattilaiset. Yhden verkkokurssin hinta on vain 145 euroa (+alv 24 %)/osallistuja.

Seuraavat verkkokurssit

Videokoulutukset

Videokoulutukset eli webinaarimme ovat tiettynä ajankohtana järjestettäviä tiiviitä täsmäkoulutuksia ajankohtaisista aiheista. Osallistuaksesi videokoulutukseen tarvitset toimivan netin.

Seuraavat videokoulutukset

Pin It on Pinterest

Share This