Hallintoakatemian koulutuslisenssi

Hallintoakatemia on jo vuosia mahdollistanut kouluttautumisen etänä. Tavoitteenamme on, että kaikki saavat tasokasta koulutusta asuinpaikastaan riippumatta ja tästä syystä myös lähipäivämme on aina striimattu siten, että niihin on voinut osallistua ympäri Suomen – miksei myös Suomen rajojen ulkopuolelta.

Nyt oli aika keksiä jotain uutta. Keksiä jotain, joka tekisi asiakkaidemme osaamisen kehittämisen entistä helpommaksi ja kustannustehokkaamaksi. Vastauksemme tähän on Hallintoakatemian koulutuslisenssi. Olemme pilotoineet usean kunnan kanssa koulutuslisenssiämme ja nyt haluamme tuoda koulutuslisenssin vähitellen kaikkien saataville. Koulutuslisenssin ideana on, että kunta maksaa sen vakituisen henkilöstönmäärään perustuvan vuosimaksun, jolla henkilöstö voi osallistua niin moneen Hallintoakatemian webinaariin kuin haluaa. Koulutuslisenssi voidaan myös räätälöidä koskemaan pelkästään tiettyä toimialaa tai vaikkapa yksittäistä työntekijää/viranhaltijaa. Onpa muutama pilottikunta neuvotellut koulutuslisenssin myös luottamushenkilöilleen, jolloin ensi vuoden kuntavaalien jälkeinen luottamushenkilöiden perehdytys ja koulutus on jo pois omasta työjärjestyksestä.

Mitä tämä sitten kustantaa? Koulutuslisenssin hinnat alkavat 3000 eurosta (+ ALV 24 %). Tämä hinta koskee max 80 henkilön koulutuslisenssiä. Koulutuslisenssiin sisältyvät koulutukset löydät Hallintoakatemian Webinaarit-sivulta.

Mikäli olet kiinnostunut Hallintoakatemian koulutuslisenssistä, täytä esitietolomake (https://forms.gle/y31AuwDwVtrBSRk89), niin sovitaan yhdessä aika koulutuslisenssin etäesittelylle!