Hallintoakatemian koulutuslisenssit

Hallintoakatemia on jo vuosia mahdollistanut kouluttautumisen etänä. Tavoitteenamme on, että kaikki saavat tasokasta koulutusta asuinpaikastaan riippumatta ja tästä syystä myös lähipäivämme on aina striimattu siten, että niihin on voinut osallistua ympäri Suomen – miksei myös Suomen rajojen ulkopuolelta. Vuodesta 2020 asti olemme pyrkineet tavoitteeseemme vieläkin aktiivisemmin kehitettyämme Hallintoakatemian koulutuslisenssin, joka tuo rajattoman koulutustarjonnan organisaatiollesi.

Hallintoakatemian koulutuslisenssi kehitettiin helpottamaan asiakkaidemme osaamisen kehittämistä. Tämä kustannustehokas ja mutkaton kouluttautumismahdollisuus näki päivänvalon vuonna 2020 pilottikuntien avulla, ja nyt koulutuslisenssiä hyödyntää lähes 30 kunnan kasvava joukko erikokoisia kuntia eri puolilta Suomea! Koulutuslisenssistä on mahdollista muovata kunnalle itselleen parhaiten sopiva kokonaisuus: joko koko organisaatiolle suunnattu kuntakoulutuslisenssi, tai henkilökohtainen koulutuslisenssi.

Kuntakoulutuslisenssi

Kuntakoulutuslisenssin ideana on, että kunta maksaa sen vakituisen henkilöstön määrään perustuvan vuosimaksun, jolla henkilöstö ja luottamushenkilöt voivat osallistua niin moneen Hallintoakatemian webinaariin kuin haluavat. Koulutuslisenssi voidaan myös räätälöidä koskemaan pelkästään tiettyä toimialaa. Kuntakoulutuslisenssiin sisältyy myös luottamushenkilöille suunnatut koulutukset, jolloin kuntavaalien jälkeinen luottamushenkilöiden perehdytys ja koulutus on jo pois omasta työjärjestyksestä. Syksyllä järjestämme luottamushenkilöille niin yleisesti luottamushenkilötyöhön perehdyttäviä koulutuksia kuin lautakuntakohtaisia koulutuksia. Lisenssiin kuuluvat myös webinaarien tallenteiden ohella pysyvässä myynnissä olevat koulutustallenteet, joilla on rajaton katseluaika. Koulutuslisenssiin eivät kuulu verkkokurssit, tilauskoulutukset tai lähipäivät.

Henkilökohtainen koulutuslisenssi

Henkilökohtainen koulutuslisenssi syntyi tarpeeseen, jossa henkilö haluaa nopeasti ottaa haltuun työhönsä liittyvät säädökset ja taidot. Esimerkiksi aloittaessa uutta tehtävää tai siirtyessä yksityiseltä puolelta julkiselle toimijalle, henkilö voi kouluttautua kulloinkin ajankohtaisen aiheen ympärillä ja saada välittömästi tukea omaan työtehtäväänsä. Henkilökohtainen koulutuslisenssi soveltuu myös henkilöille, jotka haluavat vahvistaa omaa osaamistaan omassa työssään. Henkilökohtainen lisenssi on voimassa 6 kk ja sen hinta on 600 € (+ALV).

Koulutuslisenssiin sisältyvät koulutukset löydät Hallintoakatemian Webinaarit-sivulta. Sivulta löydät myös luottamushenkilöille suunnatut koulutuksemme.

Katso lyhyt kuntakoulutuslisenssin esittelyvideo täältä

KUNTAKOULUTUSLISENSSIN HINTA VAKITUISEN HENKILÖSTÖN MÄÄRÄN MUKAAN
(hintoihin lisätään alv 24 %)

max 80 hlöä – 3 000 €
max 250 hlöä – 4 250 €
max 450 hlöä – 5 550 €
max 650 hlöä – 6 800 €
max 850 hlöä – 7 950 €
max 1 050 hlöä – 8 900 €
max 1 250 hlöä – 9 700 €
max 1 450 hlöä – 10 400 €
max 1 650 hlöä – 11 000 €
max 1 850 hlöä – 11 800 €
max 2 050 hlöä – 12 400 €
max 2 250 hlöä – 13 000 €
max 2 450 hlöä – 13 600 €
max 2 650 hlöä – 14 200 €
max 2 850 hlöä – 14 800 €
max 3 050 hlöä – 15 600 €
max 3 250 hlöä – 16 400 €

Mikäli vakituista henkilöstöä on enemmän, pyydä meiltä tarjous ao. esitietolomakkeen kautta.

 

Mikäli olet kiinnostunut Hallintoakatemian koulutuslisenssistä, täytä esitietolomake (https://forms.gle/y31AuwDwVtrBSRk89),
niin sovitaan yhdessä aika koulutuslisenssin etäesittelylle!

 

 

Olemme käyttäneet Hallintoakatemiaa asiantuntijakouluttajana usein, ja kun koulutuslisenssi tuli mahdolliseksi, tartuimme siihen innolla. Hallintoakatemian koulutustarjonta on laaja ja kunnan toiminnot kattava. Koulutukset ovat ajantasaisia, päivittyviä ja sisällöltään luotettavia. Hallintoakatemia tuntee kuntakentän ja sen moninaiset tarpeet, ja kouluttajaorganisaationa sillä on valmius nopeastikin reagoida eri ammattiryhmien tietotarpeisiin. Koulutuslisenssi mahdollistaa koulutuksiin osallistumisen ajasta ja paikasta riippumatta – ja koulutuksiin voi tarpeen mukaan myös palata uudelleen. Henkilöstömme on ottanut tämän kokonaisuuden ilolla vastaan!

Anu Rautiainen

Hallintojohtaja, Kirkkonummi

Koulutuslisenssi on ollut meille toimiva vaihtoehto. Hallintoakatemian toimitusjohtaja Tuuli Tarukannel oli yhteyksissä lokakuussa 2020 ja esitteli Hallintoakatemian kunnille tarjoamaa koulutuslisenssiä. Innostuimme koulutuslisenssin mahdollisuuksista Kauniaisissa ja päätimmekin hankkia sellaisen vuodelle 2021. Tuulin yhteydenotto tuli hyvään aikaan; koulutuspäivien määrät olivat pienentyneet meillä edellisvuoteen nähden korona-pandemian ja lähikoulutusten peruuntumisen takia eikä monellakaan koulutusjärjestäjällä ollut kovinkaan kattavaa webinaari-mahdollisuutta tarjolla. Myös mahdollisuus vanhojen webinaari- tallenteiden katsomiseen oli positiivinen seikka. Vuoden 2021 alusta meillä käytössä ollutta Hallintoakatemian koulutuslisenssiä on kiitelty erityisesti koulutustarjonnan laajuuden ja monipuolisuuden sekä aiheiden ajankohtaisuuden takia. Jos webinaarin ajankohta ei sovi, niin tallenteen voi katsoa myöhemmin itselle sopivana aikana – tämäkin on plussaa. Koulutuslisenssi on ollut meille toimiva vaihtoehto korona-aikana. Luulen, että ”uuden normaalin” aikana halutaan taas myös paikan päällä tapahtuvia koulutuksia korona-ajan vähäisten kontaktien jälkeen. Koulutuslisenssi on kuitenkin erinomainen vaihtoehto myös jatkossa esimerkiksi pienten erityisosaajaryhmien osalta, sillä koulutukseen osallistuminen sitä kautta on hyvin vaivatonta.

Ulla Palmroos

Henkilöstöjohtaja, Kauniaisten kaupunki

Multian kunta otti koulutuslisenssin käyttöön syyskuussa 2020. Henkilöstömme on pitänyt siitä, että tarjolla on kattavasti erilaisia webinaareja eri toimialoilta. Lyhyisiin webinaareihin on helppo osallistua, sillä ne saa kalenteroitua kätevästi. Mutta tarjolla on myös pidempiä koulutuksia heille, jotka haluavat syventää osaamistaan laajemmin. Myös tallenteiden tilaaminen on näppärä vaihtoehto heille, jotka eivät pääse osallistumaan juuri kyseisenä ajankohtana.
Koulutuslisenssi on myös madaltanut henkilöstön kynnystä osallistua koulutuksiin, sillä nyt työntekijän ei tarvitse huolehtia kustannuksista kun osallistuminen on nivottu yhteen hinnoittelupakettiin. Kouluttautuminen on organisaatiossamme selvästi suositumpaa ja helpompaa kuin aiemmin. Suosittelen Hallintoakatemian koulutuslisenssiä lämpimästi!

Noora Pajari

Kunnanjohtaja, Multia