Ilmoittaudu nyt webinaariin:
Ota kunnan koulutussuunnitelmasta kaikki hyöty irtito 16.6. klo 15.00 – 15.45
Kunnilta on edellytetty lakisääteistä koulutussuunnitelmaa jo vuoden 2014 aikana. Vaikka koulutussuunnitelman teko on pakollista, on sen tekeminen myös erityisen hyödyllistä strategisen osaamisen kehittämisen sekä eurojen näkökulmasta katsottuna. Koulutussuunnitelman avulla voit nimittäin hakea työttömyysvakuutusrahastolta koulutuskorvausta.
Webinaarin aiheet ovat:
Osaamisen kehittämisestä koulutussuunnitelmaanKoulutussuunnitelman laatimisen ABC (mikä kaikki lasketaan koulutukseksi, koulutussuunnitelman sisältö)Koulutussuunnitelman avulla haet koulutuskorvausta
Olethan muistanut hakea koulutuskorvausta? Jos et, niin nyt on aika huolehtia:- että kuntasi koulutussuunnitelma on ajan tasalla- että haet koulutussuunnitelman avulla koulutuskorvausta- että koulutussuunnitelmasta on todellista hyötyä strategisen osaamisen kehittämisen kannalta.
Webinaarin asiantuntijoina toimivat Ulla Vilkman, HR-kehittämiskonsultti, Master Suomi Oy ja Tuuli Tarukannel, erityisasiantuntija, Hallintoakatemia

Tuuli Tarukannel on FacebookTuuli Tarukannel on LinkedinTuuli Tarukannel on Youtube
Tuuli Tarukannel
ErityisasiantuntijaHallintoakatemia
Olen kuntia eri puolilla maata ja erilaisissa tehtävissä katsonut HTM. Kiinnostuksen kohteinani on kaikki kuntiin ja hallintoon liittyvä. En ole törmännyt ongelmaan, joka ei ratkeaisi lukemalla Harjula-Prättälää tai juoksemalla.
Asiasanat: , , ,

Pin It on Pinterest

Share This