Olemme miettineet, että miksi kuntapuolen koulutustarjonta hiljenee kesäksi: erityisesti heinäkuussa ei tapahdu yleensä yhtään mitään. 

Kyllä, useammat ihmiset viettävät lomia juuri heinäkuussa. Mutta: kaikki eivät ole kuitenkaan yhtä aikaa lomalla, joten joku siellä töissä yleensä kuitenkin luuraa muiden loma-aikoina (ainakin päivystämässä). Ja jos on heinäkuussa töissä niin silloin saattaakin hyvällä onnella olla rauhallisempi hetki myös opiskeluun – tällaista rauhaa ei välttämättä ole liian usein tarjolla nykytyöelämässä.

Toinen mutta: miksi ei voisi mahdollistaa opiskelua niille, jotka haluavat opiskella myös loma-aikoina?

Siispä päätimme ratkaista tämän meidän mielestämme hämmentävän koulutustyhjiön kunta-alalla: 
Oletko töissä heinäkuussa ja kerrankin olisi aikaa käytettävissä uusien asioiden oppimiseen?  Pidämme heinäkuussa seuraavat kolme verkkokurssiamme 3.7.-31.7.:

-Uusi kuntalaki sihteerille 
-Hallintolaki ja parempi hallinto
-Hyvän viranhaltijapäätöksen ABC

Pääset tutustumaan kunkin kurssin esittelyyn klikkaamalla kurssin nimeä.

Tässä vielä hiukan taustaa verkkokurssiemme logiikasta:
Olemme laatineet verkkokurssit opiskelijan näkökulmasta mahdollisimman tiiviiksi koulutuspaketiksi: pyrimme nostamaan kursseillamme työn tekemisen kannalta oleellisimmat asiat kustakin teemasta. Kurssin aihe on jaettu eri alaosioihin oppimisen helpottamiseksi.  Jokaisessa osiossa on tiivis johdatus aiheeseen, asiantuntijoiden koulutusvideoita sekä oppimista tukevia nopeita harjoitustehtäviä, joihin saat vastaukset heti. Kurssi on auki 4 viikon ajan ja pystyt opiskelemaan kurssin aukioloaikana oman aikataulusi mukaan – ajasta, välineestä ja paikasta riippumatta. Osallistuaksesi verkkokurssillemme tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

PS. Verkkokurssimme on myös hinnoiteltu erittäin maltillisesti (145 euroa + alv 24 %): tämä onnistuu siksi, että kurssit toimivat lähes täysin automaattisesti. Kiperän kysymyksen tullen saat meidät kurssin tutorit kuitenkin kiinni – KYLLÄ, myös heinäkuussa.

 

 

Ulla Tirronen
Koulutuksen ja kuntahallinnon ammattilainen, Hallintoakatemian erityisasiantuntija. Koulutukseltani olen HTM. Rakastan kuntia, hallintoa ja katson maailmaa usein digilasien läpi.
Asiasanat: ,

Pin It on Pinterest

Share This