Uuden alkaneen vuoden myötä kannattaa aloittaa kouluttaminen ja kehittäminen heti tammikuussa, eikö niin? Tammikuun kunniaksi päätimme yhdessäMaster Suomenkanssa järjestää ilmaisen webinaarin kaikille innokkaille kuntien kehittäjille:
19.1. klo 10-11 Uusi kuntastrategia: henkilöstöpolitiikka ja osaamisen hallinta
Uuden kuntalain myötä nousee kuntastrategian merkitys ja nyt onkin hyvä hetki päivittää uusi kuntastrategia. Tämän uudistamisen yhteydessä kannattaa pohtia kunnan osaamisen kehittämistä ja henkilöstöpolitikkaa. On strategisesti tärkeää tunnistaa oikea osaaminen  oikeisiin paikkoihin.
Webinaarissa käydään läpi kuntastrategiaan vaadittavaa henkilöstöpolitiikkaa erityisesti osaamisen ennakoinnin kannalta sekä organisaatio- että yksilötasolla. Osallistujat saavat myös selkeän käsityksen siitä, miten osaaminen ja käyttäytyminen vaikuttavat ihmisten väliseen työskentelyyn ja esimiestyöhön, ja miten ryhmiä johdetaan parempaan yhteistyöhön.
Webinaarin asioiden pariin johdattaa erityisasiantuntija, HM Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta sekä HR-kehittämiskonsultti Ulla Vilkman Master Suomesta.
Osallistu nyt ilmaiseen webinaariin! Ilmoittaudu seuraavasta linkistä: