Lakipalvelut

Olemme erikoistuneet julkisen sektorin lakipalveluihin ja kuntajuridikkaan. Hoidamme kunnan tarvitsemat lakimiehen tehtävät.

Kunnassa ei ole aina omaa lakimiestä ja tietyt asiat vaativat kuitenkin lakimiehen konsultointia. Kunnanlakimies voi myös tarvita lisä- ja sparrausapua. Meihin voi olla yhteydessä pienissä ja suurissa kysymyksissä. Ammattilaisemme ovat työskennelleet kunnassa ja tuntevat kuntakentän. Etsimme ratkaisun ongelmaan, emmekä jätä teitä pulaan juridisten neuvojen viidakkoon.

  • Laadimme kuntanne tarvitsemat sopimusasiakirjat ja hoidamme puolestanne sopimusneuvottelut. Avustamme teitä vahingonkorvaus– ja riita-asioiden hoitamisessa. Neuvomme teitä kuntayhtiöiden oikeudellisissa asioissa. Konsultoimme hankinta-asioissa ja kilpailuoikeudellisissa kysymyksissä sekä hoidamme kilpailutuksia puolestanne.
  • Konsultoimme kuntia koskevan erityislainsäädännön soveltamisesta. Laadimme puolestanne päätöksentekoesitykset toimielimeen. Hoidamme oikeudenkäynnit puolestanne.
  • Laadimme asiantuntijalausuntoja ja koulutamme hankinnoista, kunnallisesta päätöksenteosta sekä virkavastuu- ja lahjusrikoskysymyksistä.
  • Arvioimme jokaisen toimeksiannon yhteydessä tarvittavan lakimiestiimin. Monesti toimeksiannon hoitaa yksi lakimies. Jos kyseessä on laajempi toimeksianto, joka vaatii eri alojen osaamista, meillä on tarvittavat lakiasiantuntijat käytössämme.

Lakipalvelutiimin yhteyshenkilönä toimii lakimies varatuomari, OTT Tanja Mansikka. Mansikka toimii vakinaisesti kunnassa lakimiehenä ja hoitaa sivutoimena Hallintoakatemian lakipalveluita.

Täältä pääset Kuntien Lakipalveluiden omille nettisivuille!

Lakipalvelut tiimin toiminta on tehokasta ja joustavaa.

Vi ger service och sköter uppdrag också på svenska. Vi är specialiserade på att konsultera kommunerna i rättsliga frågor. Kontakta oss per telefon eller via e-mail.

Ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse:

 

Tanja Mansikka

Tanja Mansikka

Tuuli Tarukannel

Tuuli Tarukannel

Henri Yli-Salomäki

Henri Yli-Salomäki

Pin It on Pinterest