Palveluajattelun nousu kuntien ruokapalveluissa – ruokaloista ravintoloiksi

Ruokapalveluiden järjestäminen on iso osa kuntien toimintaa, ja niiden tarkoituksena on edistää kuntalaisten terveyttä ja hyvinvointia. Vuosien varrella ruokapalveluiden luonne on  muuttunut laitosmaisesta ruoantuotannosta kohti palvelunomaisempaa ruoanvalmistamista, jossa ruoan laadulla ja asiakaspalvelulla on suuri rooli. Enää pelkkä hyvä ruoka ei riitä takaamaan onnistunutta asiakaskokemusta – niin kuin tavallisissa ruokaravintoloissakin, myös kuntien ruokapalveluissa kokonaisvaltainen asiakaskokemus on noussut maistuvan ruoan ohella entistäkin tärkeämmäksi.

Tässä koulutuksessa käydään läpi kuntien ruokapalveluiden tuottamisen luonteen muutosta laitosmaisuudesta kohti palvelukeskeisyyttä, ja sitä miksi palvelunäkökulma on nykyään niin merkittävässä roolissa. Tilauskoulutuksena tässä koulutuksessa voidaan käydä yksityiskohtaisesti läpi juuri teidän kuntanne tilannetta, jotta koulutus pystyy tarjoamaan ratkaisuja käytännön ongelmiin sekä luomaan uusia ideoita toteutettavaksi. Tarkoituksena on vuorovaikutteisten työpajojen kautta löytää parhaimmat ratkaisut ja oivallukset omaan päivittäiseen toimintaan ja sen kehittämiseen.

Tilauskoulutusta varten kouluttajalle on mahdollista lähettää ennakkotietoja sekä -kysymyksiä, jotta kouluttaja pääsee tarttumaan juuri tiettyä organisaatiota koskeviin seikkoihin.

 

Koulutuksen alustava ohjelma: 

Koulutus alkaa 

– Ruokapalveluiden luonteen muuttuminen – miksi palvelunäkökulma on noussut niin tärkeäksi?

– Ruokapalveluiden laadulliset näkökulmat

> Kuinka kuntalaisten palvelukokemusta kehitetään eteenpäin?

– Ruokapalveluiden tavoitteellinen kehittäminen – asiakaskokemuksen eri osa-alueet, mistä asiakaskokemus muodostuu? 

Koulutus päättyy

 

Kouluttaja

Mervi Mikkolalla on pitkä ja monipuolinen kokemus ruokapalvelun maailmasta sekä kuntakentältä että yksityiseltä sektorilta, joissa molemmissa Mervi on työskennellyt kuntasektorin parissa ruokapalvelun, ratkaisumyynnin ja asiakkuudenhoidon tehtävissä. Mervillä on laaja osaaminen julkiselta sektorilta ja hän on tavannut vuosien saatossa lukuisia kuntien virkamiehiä ja päättäjiä – lisäksi hänellä on vahva hankintalain tuntemus ja käytännön kokemus hankintalain soveltamisesta. Ruokapalveluiden palvelullistaminen ruokaloista ravintoloiksi on tullut tutuksi vuosien saatossa läheisessä yhteistyössä kuntien ruokapalveluista vastaavien kanssa työskennellessään. Mervillä on käytännönläheinen ote valmennuksissaan ja taito oivalluttaa arjen esimerkkien kautta ruokapalveluiden ammattilaisia vahvempaan palvelulliseen arjen tekemiseen kouluissa, päiväkodeissa ja senioreiden ruokapalveluissa.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta.

Pysy pätevänä. Toimimme tulkkina työelämän muuttuvissa kiemuroissa.

Nojaamme vankkaan asiantuntemukseen ja kehitämme kuntakentän osaamista kanssasi.

Hallintoakatemian asiakaspalvelu:
info@hallintoakatemia.fi
Puh. 040 656 9684

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haluatko ajantasaiset tiedot koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

MUITA PALVELUITAMME