Sosiaali- ja terveyspalveluiden ALV-kysymykset -perehdytyspaketti

Koulutuksessa käsitellään kattavasti sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden arvonlisäverotusta kunnan ja kuntayhtymien näkökulmasta.  Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa arvonlisäverotus määräytyy erityisesti sillä perusteella, kuka palvelun suorittaa ja millainen palvelu on luonteeltaan. Oikeuskäytäntö on muuttanut tulkintaa paljon viime vuosina.
Koulutuksen avulla saat siis perusteellisemman käsityksen kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden arvonlisäverotuksesta sekä muunmuassa esimerkkejä. Koulutus antaa sinulle hyvän mahdollisuuden päivittää tietojasi sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden arvonlisäverokysymyksien saralla.

Kouluttajana toimii veroasiantuntija Annika Suorto. Annika on työskennellyt mm. Kuntaliitossa, Vantaan kaupungilla ja KPMG:llä arvonlisäveroasiantuntijana.


Kenelle?
Koulutus on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien taloushallinnossa toimiville, reskontranhoitajille, laskuttajille, laskentasihteereille, kirjanpitäjille ja muille, jotka tarvitsevat käytännön tietoa arvonlisäverotuksesta ja arvonlisäverojen käsittelemisestä kunta-alalla. Myös talousjohtajille tarpeellinen koulutus.

OHJELMA

Arvonlisäverolain perusteet.
Terveyden- ja sairaanhoidon arvonlisäverotus
Sosiaalihuollon arvonlisäverotus
Laskennallinen palautus  


Kurssilla  saat käytännönläheisten harjoitustehtävien ja esimerkkien sekä luentomateriaalin avulla,  perusteellisemman käsityksen arvonlisäverotuksen keskeisten käsitteiden määritelmistä, useimmiten kysymyksiä synnyttävistä tilanteista ja oikeustapausten kautta syntyneistä linjauksista. 

Kurssin hinta on 135 € (+ALV 24%)

Kurssit keväällä ja kesällä 2021 seuraavasti:

1.6.2021 – 30.6.2021 Ilmoittaudu tälle kurssille täältä.

HUOM. Verkkokurssit eivät kuulu koulutuslisenssiin.

Lisätietoja: emma.andersson@hallintoakatemia.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta.

Pysy pätevänä. Toimimme tulkkina työelämän muuttuvissa kiemuroissa.

Nojaamme vankkaan asiantuntemukseen ja kehitämme kuntakentän osaamista kanssasi.

Hallintoakatemian asiakaspalvelu:
info@hallintoakatemia.fi
Puh. 040 656 9684

Haluatko ajantasaiset tiedot koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

MUITA PALVELUITAMME