Sosiaali- ja terveyspalveluiden ALV-kysymykset -perehdytyspaketti (B)

Koulutuksessa käsitellään kattavasti sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden arvonlisäverotusta kunnan ja kuntayhtymien näkökulmasta.  Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa arvonlisäverotus määräytyy erityisesti sillä perusteella, kuka palvelun suorittaa ja millainen palvelu on luonteeltaan. Oikeuskäytäntö on muuttanut tulkintaa paljon viime vuosina.
Koulutuksen avulla saat siis perusteellisemman käsityksen kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden arvonlisäverotuksesta sekä muunmuassa esimerkkejä. Koulutus antaa sinulle hyvän mahdollisuuden päivittää tietojasi sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden arvonlisäverokysymyksien saralla.

Kouluttajana toimii veroasiantuntija Annika Suorto. Annika on työskennellyt mm. Kuntaliitossa, Vantaan kaupungilla ja KPMG:llä arvonlisäveroasiantuntijana.


Kenelle?
Koulutus on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien taloushallinnossa toimiville, reskontranhoitajille, laskuttajille, laskentasihteereille, kirjanpitäjille ja muille, jotka tarvitsevat käytännön tietoa arvonlisäverotuksesta ja arvonlisäverojen käsittelemisestä kunta-alalla. Myös talousjohtajille tarpeellinen koulutus.

OHJELMA

Arvonlisäverolain perusteet.
Terveyden- ja sairaanhoidon arvonlisäverotus
Sosiaalihuollon arvonlisäverotus
Laskennallinen palautus  


Kurssilla  saat käytännönläheisten harjoitustehtävien ja esimerkkien sekä luentomateriaalin avulla,  perusteellisemman käsityksen arvonlisäverotuksen keskeisten käsitteiden määritelmistä, useimmiten kysymyksiä synnyttävistä tilanteista ja oikeustapausten kautta syntyneistä linjauksista. 

Kurssin hinta on 135 € (+ALV 24%)

Kurssi aukeaa 16.11.2020, päättyy 31.12.2020

Mikäli samasta organisaatiosta on useampi osallistuja, ryhmähintamme ovat:
6-8 osallistujaa 125€  (+ALV 24%) /osallistuja
9-11 osallistujaa  115€ (+ALV 24%) /osallistuja
12-14 osallistujaa  105 € (+ALV 24%) / osallistuja
15-17 osallistujaa  95 € (+ALV 24%) / osallistuja

Ilmoittaudu täällä

Taidot

Lähetetty

29/05/2020

Pin It on Pinterest