Me Hallintoakatemiassa rakastamme parempaa hallintoa!

Koska rakastamme parempaa hallintoa, haluamme tarjota yhdelle onnekkaalle mahdollisuuden syventää osaamistaan ilmaisen verkkokurssin avulla.

Tehtävä on helppo: tykkää Hallintoakatemian Facebook-sivusta (www.facebook.com/hallintoakatemia) ja osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa ilmaisen verkkokurssin arvoltaan n. 180 €! Verkkokurssit alkavat 31.3.2017 ja kestävät neljä viikkoa. 

Verkkokurssitarjonnan voit tarkistaa täältä: https://hallintoakatemia.fi/koulutus/etakoulutukset/ 

Kilpailun osallistumisaika on 9.3.-16.3.2017. Onnekkaalle voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti! Tarkemmat säännöt löytyvät alta.

PS. Jos tykkäät jo Hallintoakatemian Facebook-sivusta, osallistut arvontaan automaattisesti.

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestäjänä toimii Hallintoakatemia (www.hallintoakatemia.fi)

2. Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä Hallintoakatemian Facebook-sivusta (www.facebook.com/hallintoakatemia). Kilpailun palkintona on yksi (1) osallistumisoikeus Hallintoakatemian 31.3.2017 alkavalle verkkokurssille.

3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

4. Kilpailu on voimassa 8.3.2017–16.3.2017. Raati arpoo kisaan osallistuneista ehdokkaista yhden tai useamman voittajan. Osallistumisajan päättymisen jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

5. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto on mahdollista siirtää toiselle henkilölle ilmoittamalla siitä osoitteeseen info@hallintoakatemia.fi ennen kurssin alkua.

6. Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajille Facebookin tai sähköpostin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei toimiteta.

7. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

8. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

9. Arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

Hallintoakatemia

Pin It on Pinterest

Share This