Verkkokurssit

Löydä itsellesi sopiva verkkokurssi

Valitse nopeasta taitokurssista erikoistumiskurssiin

A. Lyhyet taitokurssit, joiden sisältö on ytimekäs, nopeasti haltuun otettavissa oleva aihekokonaisuus tai osaamista syventävä osa. Hinta 50 € (+ALV 24%)

B. Peruskurssit ovat laajempia teemakokonaisuuksia, jotka muodostuvat erilaisista koulutusosista ja  tehtävätyypeistä. Kurssin sisällä voi olla webinaareja, ohjevideoita, ohjattuja harjoituksia ja yksilöllistä palautetta ja itsenäistä teoriaopiskelua sekä omaa harjoittelua. Hinta 135 € (+ALV 24%)


C. Syventävät kurssit 
ovat moniosaisia, laajoja kokonaisuuksia , jotka muodostuvat erilaisista  koulutusosista ja  tehtävätyypeistä. Kurssin sisällä voi olla webinaareja, ohjevideoita, ohjattuja harjoituksia ja yksilöllistä palautetta ja itsenäistä teoriaopiskelua, omaa harjoittelua ja yksilöllistä live-ohjausta. Hinta 285 € (+ALV 24%)

D. Erikoistumiskurssit ovat nimensä mukaisesti laajoja kokonaisuuksia, joissa otetaan erikoisosaaminen monipuolisesti haltuun. Kurssi on sisällöllisesti mittava kokonaisuus ja sen suorittaminen jakaantuu usein pidemmälle aikajaksolle. Kurssi muodostuu koulutusosista, joissa on  monipuolisia harjoituksia, opetusta ja ohjausta. Hinta on 745 € (+ ALV 24%)

Ota yhteyttä verkkokursseista:

info@hallintoakatemia.fi

puh. 040 656 9684

Peruutusehdot:

Voit peruuttaa koulutukseen ilmoittautumisen maksutta aina viimeiseen ilmoittautumispäivämäärään saakka. Viimeinen ilmoittautumispäivä on mainittu kunkin koulutuksen esittelysivulla. Pidempikestoisiin verkkokursseihin voit ilmoittautua aina kurssin alkuun saakka, jolloin myös verkkokursseihin päättyy ilmoittautumis- ja maksuton peruutusaika.

Mikäli joudut peruuttamaan koulutuksen ilmoittautumisajan päätyttyä laskutamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan ennen koulutusta, laskutamme koko koulutuksen hinnan.

Peruutuksissa voit olla meihin yhteydessä osoitteeseen info@hallintoakatemia.fi